PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Selasa, Julai 10, 2012

~ Krim Nano Bio Ever ~

Assalamualaikum..

Terima kasih Allah kerana memperkenalkan Krim ini dalam hidup kami sekeluarga...
Terima kasih juga buat Yaty kerana sudi untuk berkongsi manfaat krim ini..
U all nak tahu apa sebenarnya krim ni??

Jom aku perkenalkan u all dengan krim ni...

Krim Bio Ever ni 100% dr herba iaitu ekstrak (SPF++) pegaga, daun kaduk, pitera beras, soya bean, aloe vera & ginseng. Di adun dgn cream teknologi nano, so sgt halus dan sgt2 cepat meresap dlm salur darah... ia akan membawa kebaikan2 ekstrak herba2 tadi bersama2 ngan oksigen (perjalanan darah yg lancar bermakna oksigen juga bnyk di bawa bersama) So sel2 kita akan di 'induce' dgn kebaikan ekstrak herba2 tu & juga oksigen. Bila sel2 kita bnyk oksigen dan cukup nutrien, ia ' terpaksa' jadi sihat & segar. Sel2 yang sihat dan segar ini secara umumnya akan buat 5 tugas ni
i) buang toksid
ii) lawan sel2 yg 'jahat' cth sel kanser, fibroid, cysts dll
iii) produce & renewal cells - beranakkan sel2 baru ...
iv) tingkatkan metabolisme
v) balancekan hormon ...

Krim Bio Ever ni banyak manfaatnya..
Dia bukan sahaja berfungsi untuk KESIHATAN DAN KECANTIKAN...TETAPI..SATU BONUS KITA DAPAT BILA MENGGUNAKAN KRIM INI IALAH KEPERAWANAN...(pssstt..jadi macam anak dara balik tu..u all tak nak ke???)
Hanya dengan sapuan nipis dan ringkas..u all dah boleh rasai dan nampak perbezaannya hanya dalam masa 5 minit - 10 minit sahaja.

Bio Ever sesuai untuk semua jenis kulit. Oleh itu, kaum lelaki juga boleh menggunakan produk ini.

Kalau u all berminat...sila hubungi saya!!!


8 ulasan :

IntaNBerliaN berkata...

bagus jugak produk ni yer... :-)

*sy pun xtau kak camne nak buat.. sy xreti plak psl ni.. blog sy tu pun sbb ms suh org edit blog, dah gtau awai2, jgn bg loading blog saya berat.. :-)

Siti Sakura berkata...

nice entry..i like this blog keep it up!! :)
jom sggah blog sy jgk,msih bru lg ni.hehe
thanks yer!!
^_^

AtiEyZ berkata...

Terbaik

MamaEma berkata...

ema pun ada satu botol..tp tak buka2 lagi..huhuhu..

Anum Shukri berkata...

@IntaNBerliaNproduk ni memang bagus ina..InsyaAllah dengan izin Allah...

Anum Shukri berkata...

@Siti Sakurathank sudi singgah blog ni...

Anum Shukri berkata...

@AtiEyZmemang terbaik...

Anum Shukri berkata...

@MamaEmalaaa..nape x buka guna..ema guna dgn PB tu lg meletop..nnt ema akan dapat perawan lg bila sapu kt point2 tertentu..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers