PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Jumaat, Disember 30, 2011

~Lagu Tema Tentang Dhia ~

Assalamualaikum..

Lagu tema Tentang Dhia


Lagu ni dinyanyikan sendiri oleh Ady Putra..
Best jugak suara diakan..
Ermm..tapikan..korang ada tengok tak episod akhir semalam??
Aku tak puas hati betul lah..
Ada pulak ending cam tu..
mana balasan untuk Ku Sami tu??
geram betul...


Khamis, Disember 29, 2011

~ Boboi Atau Osbon Juara MLM ? ~

Assalamualaikum..
Korang tengok Maharaja Lawak Mega tak?

Maharaja Lawak Mega 2011

Peserta yang akan ke final malam esok sudah pun diketahui..Mereka ialah BOBOI,OSBON,SEAHU DAN SYOK.
Antara mereka agaknya siapa pilihan korang?
Masing2 ada kelebihan dan dengan lawak yang tersendiri..
Tetepi yang mendapat undian tertinggi adalah BOBOI dan OSBON.

BOBOI

 OSBON

Mereka adalah calon terbaik yang bakal memenangi Juara Maharaja Lawak Mega dan sekaligus merangkul hadiah bernilai RM350,000
Lawak-lawak mereka begitu konsistan dan menghiburkan.Bila mereka masuk ke pentas ada yang dah tergelak..Dan setiap minggu persembahan mereka tidak menghampakan..
Untukmengetahui keputusananya..kita tunggu saja malam esokya..






Isnin, Disember 26, 2011

~ Pencarian Blogger Aktif Oleh Mialiana.com

Assalamualaikum..
Tadi tengah2 blogwakling jumpa benda ni kat blog Mia


Pencarian Blogger Aktif
Pencarian Blogger Aktif oleh Mialiana.com
25/12/2011 hingga 31/12/2011


 Pencarian blogger aktif..
Aktif ke aku ni tapi tak per lah untuk memeriahkan suasana..
Kepada kawan2 rakan blogger tu..
yang rajin update blog dan rajin singgah menyinggah kat blog-blog lain tu..bolehlah sertai segmen ni ya..
tentu Mia suka...
Ok...

~ Puisi Sungai Cinta ~

Assalamualaikum..
Bosan betul rasanya malam ni..tambah2 bila hubby kerja malam..
huhuhu..
Hurmm...dah lama aku tak menjiwangkan diri..cewah ayat..!!!!jiwang sangat...

Dulu...
Wajahmu suci bak lahirnya seorang bayi
Hatimu tulus bak pecinta yang setia
Kau indah bak puteri yang sedang beradu
Namun jiwamu meronta-ronta persis burung di dalam sangkar

Kini..
Wajahmu tiada kesucian lagi
Hatimu turut merintih hiba
Keindahanmu terus dikotori
Jiwamu begitu lesu..
selesu air yang mengalir di dadamu..
Engkau begitu pasrah
Pasrah kepada ketentuan itu
Engkau terus kecewa
Namun tangan-tangan itu terus menodaimu
Tiada kuasa untuk kau melawan..
Saban hari engkau terus ditawani
Saban hari juga engkau bersedih..
Namun tiada siapa peduli..
Sampai waktunya engkau terus membeku
tiada lagi air yang mengalir di dadamu..
tiada lagi kocak-kocak jernih yang menghiasimu
tiada lagi bayu sejuk yang melingkarimu
tiada lagi...tiada lagi...

 
Sungai

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers