PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Ahad, Julai 22, 2012

~ Bio Ever Untuk Gastrik ~

Assalamualaikum...

Dah 2 hari umat Islam berpuasa..
Alhamdulillah...
Apa????
Ada yang tak puasa?
Nape ya?
Hah!
Gastrik....
Kenapa nak jadikan gastrik sebagai alasan untuk tidak berpuasa?
Ya..Ya..memang aku tidak pernah alami dan tidak pernah tahu rasa kesakitan itu..
Tapikan..setiap penyakit kan ada penawarnya...
Usaha dan ikhtiarlah...
 En.google
Jom kita kongsi manfaat daripada orang yang sudah menemui penawar untuk gastrik daripada krim ajaib Bio Ever ni...
Kredit to Ann Adlina
saya ni sungguh2 tak pandai nk reka ayat.. tp di hari yg tenang ni.. terasa mcm nk sgt2 berkongsi kegembiraan saya ni.. GASTRIK saya dah hilang..!! camner? saya saspek BioEver punya keja la ni. hihi... jujurnya, dulu saya ada gastrik yg teruk. takleh skip time mkn lgsg.. mula la perut start pedih.. berpeluh2 sejuk , sakit kepala yg amat dsbnya simptom2 gastrik tu la.. saya even penah masuk wad 3 hari gara2 gastrik ni.. ubat gastrik sentiasa di sisi saya..

1st week saya pakai BE ni, saya asyik lapar je.. then, masuk 2nd week, badan saya start rasa mcm ringan.. dah x kemaruk makan.. releks je.. ada skali tu, ada family emergency.. saya terpaksa lunch pd pukul 6 petang. di mana mknn terakhir saya adalah mee pada pukul 7.45 am. fuh.. bukan x rasa lapar time lunch yg sbnr tu.. tp perut tak pedih lgsg.. apatah lg simptom2 gastrik yg lain tu...

ya Allah.. tak tau nk explain mcm mana.. hanya yg mengalami gastrik spt saya ni je yg faham.. apa2 pun, skrg saya rasa sgt gembira & saya bersyukur dipertemukan BioEver ni.. Terima kasih, Intan Diana Roslan & Norhidayat Sarman krn pertemukan saya dgn BioEver ni.. dan Terima kasih, Allah..
Kredit to Faizah Eza
  Saya pun dulu ada gastrik, dgn pengunaan bio-ever juga sya dah sembuh dan boleh tahan x mkn nasi selama 4 hari... Alhamdulillah....
 Nak tahu lebih lanjut..jangan segan hubungi saya ya..
InsyaAllah..dengan krim ini dapat membantu u all..
Kerana fungsi Bio Ever sendiri ialah untuk..
 i) buang toksid 
 ii) lawan sel2 yg jahat yg kacau sistem badan kita 
iii) renewal cells 
iv) tingkatkan metabolisme dan balance kan hormon.....
Terima kasih..



14 ulasan :

izan mama mia berkata...

pada yg ada gastrik..elok amalkan..mg2 dpt puasa dgn sempurna..yaa

fieda berkata...

alhamdulillah tak pernah kena gastrik..

Mia Liana berkata...

ooo BE tu boleh hilangkan gastrik? sapu kat perut je ke?

Jaa berkata...

hehe, thanks anum... bio ever ni sapu jer ker kena makan?

Kesuma Angsana berkata...

tq fo this info. Salam kenal dari KA n dah follow u 396 yek

MamaEma berkata...

hebat sungguh bio ever ni...

IntaNBerliaN berkata...

inisiatif utk mereka yg ada gastrik... bagus jugak produk ni

Anum Shukri berkata...

@izan mama miaBetul tu mama mia..memang sesuai benar..

Anum Shukri berkata...

@fiedaAlhamdulillah...

Anum Shukri berkata...

@Mia LianaYa Mia..untuk gastrik jugak..dan macam2 lagi kegunaan..biasanya kite akan ajat cara sapu bila pengguna dah dapat barang tu..

Anum Shukri berkata...

@JaaJaa..sapu jer..tak payah makan or minum pun sbb dia krim..

Anum Shukri berkata...

@Kesuma AngsanaSalam kenal KA..

Anum Shukri berkata...

@MamaEmaDengan kuasa Allah ema..memang ajaib..

Anum Shukri berkata...

@IntaNBerliaNmemang bagus ina..sbb bukan untuk gastrik sahaja..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers