PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Ahad, Januari 29, 2012

~ Entry Buat Follower Ladyane ~

Assalamualaikum..
Entry ni khas untuk follower blog ni ya...
Bukan apa..cuma rasa terkilan yang amat lah...kat korang ni...
Nak tahu sebab apa?
Sebabnya....
Saya tak boleh nak follow balik blog korang ni...
kerana..korang tak tinggalkan link blog korang...
huhuhuhu...
sedih tau...
Antara mereka ialah...

Kazman&sue
Aina Nadhirah
Niena Sofea
eina
Ibu Aqil
zureen
shahdiana02
Baniey Alwie
ramai lagilah....
macam mana saya nak follow kalau tak tinggalkan url anda?

Sabtu, Januari 28, 2012

~ Kesiknyo....~

Assalamualaikum..
Dah 5 hari aku kat kampung...
macam-macam perasaan ada...
tambah-tambah lagi my hubby baru semalam bertolak ke USM...
kesiknyo rasa...
kesik????
Kesik tu bahasa kelantan..kalau bahasa malaysianya..sunyi...
Pertama jejak kaki kat rumah orang tua aku ni..macam2 perasaan bermain di fikiran..yang paling terasa...
rasa kesik...Ya!Allah..begitu sunyi dirasakan semenjak arwah ayah tak ada...
mula lah sebak datang bertandang..
lalu seboleh mungkin aku usir...
Ya!Allah..bantulah aku..kuatkan semangatku..
lebih2 lagi Kau kuatkanlah semangat ibuku...
Bila melangkah masuk..seakan-akan arwah masih ada tersenyum kepada ku...
sementelah..arwah seorang yang suka tersenyum..

Ya!Allah..
Kau damaikanlah ayah disana...

Selasa, Januari 24, 2012

~ Bersiaran Dari Kampung ~

Assalamualaikum...
Hurmmmm...
(Sambil hirup udara segar yang sedikit panas)
Petang ni aku bersiaran dari kampung...
Petang semalam aku sekeluarga bertolak dari PSR dalam pukul 3 petang...
Dan sampai pukul 1.30 pagi...
tapi bila sampai pagi tadi aku tak balik rumah mek dulu..aku singgah dulu rumah mentua..tido sana dulu..nanti petang balik rumah mek...
Tengahari tadi sempat masak mee sup..
riuh pakat-pakat makan...
hihihih..mesti sedap aku buat...ahaks!..puji diri skit dah lama tak puji diri..boleh kan???
ahahaha...
 
Sempat pulak upload kat sini..


Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers