PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Isnin, Julai 09, 2012

~ Bukan Rezeki Kami ~

Assalamualaikum..

Ini entry terakhir berkaitan entry Pengalaman Di Hospital tu ya..

Kalau ikut tajuk entry kat atas tu tentu u all dah boleh agak kan..???
Yupp...
Bukan rezeki kami untuk menimang cahaya mata tahun depan...dan bukan rezeki aku untuk mengandung tahun ini..
Result urine terakhir aku pada 5/7 lepas...
NEGATIF!!!!
So..aku tak mengandung...
Buat pengetahuan u all...
aku pun tak tahu kemana menghilangnya kandungan ku itu..
Nak kata gugur..bila masa ia gugur????
aku sampai sekarang masih tak dapat nak memahaminya...
Tapi walau apa pun aku redha dengan ujian ini...
 
Mungkin....
ia gugur time aku bleeding tu...
sebab..sepanjang aku tahu aku pregnant tu..
3 kali aku bleeding...
darah yang keluar macam darah haid biasa jer...
tempoh bleeding pun dalam 7 ke 8 hari..
tak ada pulak keluar darah yang banyak macam keguguran biasa yang dialami oleh orang lain..
Mungkin sebab kandungan aku masih terlalu baru..
tapi tak pulak keluar darah yang berketul-ketul..
Aku pun tak faham..
Doktor pun tak faham...
Siapa yang faham..???
Hanya Allah yang tahu....
 
Aku terima semua ini sebagai ujian dari Allah untuk kami sekeluarga..
Aku percaya ada hikmah di sebaliknya...InsyaAllah..
Allah Maha Mengetahuinya..
Kami boleh cuba lagi...
InsyaAllah...
Apa pun terima kasih kepada u all yang sentiasa menyokong dan mendoakan aku..
Terima kasih banyak-banyak..
Sayang  u all semua..
Muahhhh............


16 ulasan :

izan mama mia berkata...

mg ada lg rezeki nnt..insyaallah

Rawlins byRawlins berkata...

Ya Allah
Siannyer
Tu rahsia Allah swt kan
Takpe
InsyaAllah jika rezki tak ke mana kan

Singgah baca entry saya gak boleh?
Thanks
http://www.byrawlins.com/2011/10/apa-faedahnya-pakai-baju-dalam-mahal.html

KhaiRin : anies berkata...

dont wori kak!
lg pn akk x berseorangan dlm hal ni..
who knows..kelak allah beri lg kelak?
kembar gitewww

Anum Shukri berkata...

@izan mama miaInsyaAllah..

Anum Shukri berkata...

@Rawlins byRawlins Ya..semua tu rahsia Allah..

Anum Shukri berkata...

@KhaiRin : aniesermmm..masin mulut anies ni..aminnn..kembar ya..

Rawlins byRawlins berkata...

Amik la satu ye Anum
Kita jumpa and saya share faedah produk ye

nik rosmawati berkata...

yea la,mmg bukan rezeki.insyaAllh..moga ade rezeki yg lagi besar :)

Kak yon berkata...

insyaallah..ada rezzeki lagi di lain kali..

IntaNBerliaN berkata...

Ya Allah.. siannya akak... sabar ye kak.. InsyaAllah nanti adalah rezeki akak tu..

p/s : sorry kak.. nak gtau akak ni, blog akak bhgian entry lambat nak loading.. susah utk sy komen or jenguk selalu :-)

Anum Shukri berkata...

@Rawlins byRawlins saya pun dalam biz yang sama ni..cuma saya fokus pada Krim Nano Bio Ever..

Anum Shukri berkata...

@nik rosmawatiInsyaAllah..terima kasih..

Anum Shukri berkata...

@Kak yonInsyaAllah Kak yon..

Anum Shukri berkata...

@IntaNBerliaNInsyaAllah ina..doa2kan ya...

MamaEma berkata...

sabar yer kak..

Aju Mohit berkata...

Sabar ye, dugaan Allah, Allah yg tentukan terbaik Utk kita, Insyaallah mana tahu pasni berderet rezeki yg datang

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers