PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Khamis, Jun 20, 2013

YOU CAN SLIM UP WHILE YOU SLEEP

Assalamualaikum..

Hmmm...
betul lah..
dari 40 ke 36..
dalam masa seminggu
?????

Apa tu?
GARLIC - YOU CAN SLIM UP WHILE YOU SLEEP

Garlic mengaplikasikan teknologi canggih untuk mengekstrak intipati bawang putih, pada masa yang sama menyingkirkan rasa tajam dan bau yang tidak menyenangkan, serta mengekalkan keberkesanan dan nutrisi bawang putih. Bawang putih mengandungi puluhan ramuan yang berguna termasuk: 33 jenis sulfida, 17 jenis asid amino, mineral termasuk germanium, kalsium, besi, kalium, magnesium, selenium, zink dan vitamin seperti Vitamin A, Vitamin B1, Vitamin C dan sebagainya.

Ia amat berguna untuk melawan kolesterol dalam badan dengan membekalkan kolesterol baik (HDL) dan menurunkan kolesterol tidak baik (LDL) serta mengurangkan trigliserida. Hai-O Garlic tidak merangsangkan membran lendir perut, mudah diserap oleh usus kecil dan kesannya berlipat ganda.

Apakah kesan bawang putih?
Bawang putih kaya dengan nutrien, komponennya berfungsi untuk membantu menyelaras insulin, menurunkan lemak darah, melambatkan proses penuaan, mencegah artritis, membasmi kuman, melegakan keradangan dan mencegah mutasi sel.

Adakah mulut berbau selepas mengambil Hai-O Garlic?
Hai-O Garlic mengaplikasikan teknologi canggih untuk mengekstrak intipati bawang putih untuk menyingkirkan rasa tajam dan baunya yang tidak menyenangkan. Maka mulut tidak akan berbau selepas mengambilnya.

SEMBELIT OH TIDAKKKK!!!
Seronok nye hari ini bila datang kerja je,
Kawan panggil,kakkk best la garlic ni…

Semalam saya mula makan tp lawas sangat..
Kalau tidak kena tunggu 2-3 hari baru blh buang air besarrr,
Baru je abik garlic 2biji tp melawas la kakkk,suka saya katenye…
Bukan dia sorang je ckp macam tu…Ada lagi seorang kawan saya ni pulak cakap…

Kak saya lepas makan garlic x sempat nak tunggu lps makan je lawas..
Sampai keluar lender…lemak kot…
Lepas tu dia ckp seluar dia da longgar padahal br makan seminggu je garlic…
Best kan testimoni saya lepas ni mesti x blh miss makan garlic..
Bagi yang ada masalah sembelit & ingin kempiskan perut dgn cara semulajadi & x menyakitkan
 

Jumaat, Mei 31, 2013

~ Alhamdulillah...saya Kembali..!!

Assalamualaikum...

Alhamdulillah...!!!
Alhamdulillah...!!!
Alhamdulillah...!!!

Setelah sekian lama..blog ini berhabuk dan bersawang...
Hari ni..saya berkesempatan membersihkannya sikit demi sedikit...

Terlalu banyak peristiwa yang berlaku sepanjang tempoh blog ini ditinggalkan..
Terlalu banyak yang ingin dikongsikan bersama kawan2 blogger sekelian..
Maafkan saya kerana terlalu lama menyepikan diri..
Saya ada cuma masa dan keadaan yang tidak mengizinkan untuk saya menguruskan blog ini..

Tapi sekarang...
Alhamdulillah..
Terima kasih Allah..

Nanti ya kawan2..saya akan kongsikan serba sedikit ttg apa yang telah berlaku..

rindunya kt kawan2 blogger...
ada yang rindu saya x?

P/s : Siapa pandai design blog ni bagi cantik2..
Saya ada hadiah untuk siapa yang boleh tukar background bg cantik,header yg menarik..
So..kepada sesiapa yg pandai buat semua tu boleh rebut peluang ni...
Kalau siapa rasa boleh buat sila hubungi saya..
email : comellady@gmail.com
@
fb saya Mahanun Mahmud

Sabtu, November 10, 2012

~ BB Plus Bersama Testimoni Penggunanya ~

Assalamualaikum...
Hujan dah berhenti kat luar tu.
Rehat petang cmni sambil minum Kopi Mineral dan makan buah anggur..
Jom kita rehat minda dan menterujakan diri membaca testimoni pengguna BB Plus Kolegen.
Fuh...
Cepat betul feedbacknya...

Testimoni 1

percaya tak klau saya ckp perubahan di mataku itew hanya berlaku dlm tempoh 5 hari sahaja, selepas consume BB Plus Collagen?? alhamdulillah.. diri sendiri pun x brape percaya smpai kena tengok tarikh rekod gambar tu bbrp kali. huhu.. btul2.. btul2.. gmbr 1st amik 15/10/12.. gmbr 2nd, amik td.. 20/10/12... kesan hitam bawah mata hampir2 hilang! dan.. yg paling obvious, tu.... KEDUT2 TU..!! mana hilang?? mana hilang? serius laju giler jantung ni merenung mata sendiri... huhu..

dan paling penting, gambar2 itew2 adalah TANPA EDITING.. dan TANPA MEKAP.. huahuahua.. ya Allah... percaya lah! sgt tak rugi langsung amik BB Plus Collagen ni.. kawan2 insya Allah akan berpuashati dgn hasilnya tanpa toleh ke kolegen2 yg lain lagi.. (kata2 dr insan yg dah penah cuba kolegen jenis lain tau..)
Kredit to Ann Adlina
Testimoni 2
Ini lah hasilnya setelah habis sekotak BB Plus...gambar sebelum tu masa saya pegi Guangzhou bln 7 ari tu..balik dari Guangzhou start V3SR dari bln 8 -9..ngam2 grade V3SR bln 10 baru start minum BB Plus...
Bln 9 jgk sy transfer ke Kluang...bila sy balik jb semula jumpa kwn2 majority akn tegur muka sy dh lain sgt...body pun still maintain..padahal lepas v3sr tu makan mcm biasa..lagi2 duduk ngan parents...body system reprogramming ni mmg betul2 berkesan...
Alhamdulillah...so kwn2 fb yg baru n lama..ni lah sy..coz ramai yg pm nak tgk saya punya perubahan lps saya post pasal bb plus smlm kan...

Ok..jgn ragu2 lagi tau...


PEACE....TQ ALLAH
Kredit to Intan Diana
Testimoni 3
JERAWAT Oh JERAWAT

Datangmu tak kuundang ...Pergimu aku raikan ... Bye2 JERAWAT


Buah hatiku Aisyah Yussni mengalami masalah jerawat kronik sejak setahun lalu akibat gangguan hormon tak stabil... Dah macam2 cuba, ribu raban dah habis termasuk profesional treament yg kononnya terkenal ... tapi hampa...



Minum BB Plus Colagen untuk 7 sachet sahaja, mula nampak kesannya...JERAWAT HILANG, KULIT GEBUSSSS , MULUSSS & ANJAL di tambah dgn "V Shape" yg jelas kelihatan ... Siap ada yg tegur guna BOTOX ker...huhuhu

BB PLus Colagen Drink :

~ Kalogen Ikan terhydrolisis
~ Extract grape seed
~ Inulin, Isomaltulos & Sukralos ( Gula Ringkas )
~ Vitamin C
~ Rosselle Juice Powder
~ Apple fiber

Paling BEST !!!

~ kandungan kalogennya 5000mg ( optimum untuk badan )
~ Ditambah dgn Vitamin C yg menggalakkan kadar penyerapan terbaik
 Kredit to Yussni hashim
 Nak lagi???
Ada banyak lagi testimoni...
kalau u all nak lagi..
PM saya.
atau boleh jadi ahli dalam BIG HAPPY FAMILY kami...
Kerana u all semua dialukan untuk menjadi konsultant kami...


Klik Gambar
 

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers