PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Isnin, Disember 12, 2011

~ Tiram Indoor Waterpark ~

Assalamualaikum..
Cerita ni dah berlaku 2 minggu lepas lagi..tapi asyik pending jer..tak sempat..hihih..
2 minggu lepas..
Hari selala kalau tak silap..my hubby kerja malam..so keesokannya off lah ya..
Dia pun dengan bangganya mengajak aku dan anak2 bersantai ke satu tempat yang kami tidak pernah jejaki pun..
Kalau dah tak pernah pergi memang tak tahulah kat mana kan???
so..nasib baiklah ada GPS ni...
Ikhsan Google
Banyak dah dia berjasa pada kami...
So..destinasi kami ke TIRAM INDOOR WATERPARK yang terletak di Ulu Tiram, Johor.
Sebenarnya Tiram Indoor Waterpark ni terletak didalam bangunan Pasaraya Today Mall.Tiram Indoor Waterpark ni baru jer dibuka tapi aku tak ingat bilakah masanya..
Bayaran masuk pun berpatutan
Kanak-kanak - RM7
Dewasa - RM10
itu harga untuk hari biasa..untuk hari minggu lain pula harganya.
Jom kita layan gambar2 yang sempat disnap ya..
 Teruja nak main air..
Suasana yang sejuk dan tak panas..hihih..

Dah besar pelampung dari Aisyah...
Basar betul Squidword kat belakang tu..
cantik kan lukisan dia???
Yang ni pun cantik..
Air dia sejuk sangat kat sini..Si Aisyah sampai dah terketar-ketar sejuk tapi tak nak berhenti lagi..
Seronok tengok anak2 mandi..
dah lama tak bawa diorang kat tempat macam ni..

tinta hati : lain kali kita ajak papa pergi lagi ya...ummi pun tak puas main hari tu..hihih..
 

14 ulasan :

SeputihSalju berkata...

best kan cuti sekolah bwk ank2 g jln.... :-) ni yg teringin nak g sana ni..hihihi

ohya td blog saya taktau kenapa takleh bukak, kena removed, puas godek2 n try logout n login bru blh...

KhaiRin berkata...

indoor rupanya..patut la krg dikenali...kalu outdoor maybe da pemes cam sunway lagoon kn?

sori br sempat nk menjengah!

MamaEma berkata...

waterpark dalam bangunan?..

AtiEyZ berkata...

wah... dia dah gi la... atie yg dok dkt pun tak berkesempatan lagi... huhuhu...

kakyong berkata...

salam singgah & salam kenalan,

jempu join contest & GA di blog kakyong

http://ibualiya.blogspot.com/2011/12/contest-giveaway-ibu-sihat-anak-riang.html

ummi anum berkata...

@SeputihSalju best bawa anak2 g jln2 macam ni..
tulah mula2 memang tak boleh masuk blog tu..

ummi anum berkata...

@KhaiRin ya lah dalam bangunan..tapi ok r tak panas..

ummi anum berkata...

@MamaEma ya ema dalam bangunan..

ummi anum berkata...

@AtiEyZ a'ah..dah pergi pun..

ummi anum berkata...

@kakyongsalam kenal kak yong..insyaAllah sy akan join...

IntaNBerliaN berkata...

sy xpnh bwk alisha g tmpt camni tp mmg dh lama teringin sbnarnya cuma xberkesempatan... :-)

ummi anum berkata...

@IntaNBerliaN Elok jugak sekali sekala bawa anak kat tempat camni..kita pun boleh release tension..

yana-feehily berkata...

tak sangka dalam mall ada waterpark..iskk....

ummi anum berkata...

@yana-feehily yana..sekarang ni semua boleh jadi..semua boleh buat..manusia semua dah pandai2 dan kreatif..tp waterpark ni kat bawah lah..kang kalau buat tingkat atas kan runtuh pulak..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers