PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Isnin, Julai 16, 2012

~ Blogger Mamaema Datang Melawat ~

Assalamualaikum..

Last untuk kisah aku kat hospital dulu..(hihihi..tak habis2 lagi..)

u all kenal tak member kat sebelah aku tu...??
Kalau u all nak kenal..
klik SINI
hah!tu lah dia rakan blogger kite..mamaema..
Cmner kitorang leh kenal ek?
Meh nak story cerita panjang yang dipendekkan..
Sebenarnya mamaema ni adalah classmate aku masa amik diploma dulu..
kitorang jumpa kat Kuantan walaupun sama2 orang Kelantan..
aku di Pasir Mas dia di Pasir Puteh..
hihihi..
tak apalah dah sama tu pasir kan ema?

dah lama tak jumpa dengan ema...
tup tup...terpandang tubuh tinggi lampai ema kat wad aku tu...
Terima kasih ema keran sudi lawat akak kat hospital tu...
Jadi ke reunion kita ni?
harap2 jadilah..dah lama tak jumpa dengan korang semua..
rinduuuuuu.........
Kalau jumpa mesti gamat tempat tu kan...

11 ulasan :

MamaEma berkata...

terima kasih kak... ema pun nak buat entry lawat akak..tp terlupa pula..huhuhuhu..

INSYAALLAH plan utk buat reunion tu akan menjadi..

Tihara berkata...

sekarang dah sihat ke? seronok kan jumpa coursemate..rindu time study dulu2 :)

KhaiRin : anies berkata...

happy tgk akk!

Anum Shukri berkata...

@MamaEmaAkak pun dah lupa sebenarnya..tapi masa dok belek2 gambar tetiba nampak gmbr kita tu..hehehe..buat terus lah.

Anum Shukri berkata...

@TiharaAlhamdulillah..sekarang dah sihat...tu lah seronok jumpa coursemate..

Anum Shukri berkata...

@KhaiRin : anieshehehe..terima kasih anies.

fieda berkata...

oo..mmg kenal la dgn ema ni ye..alhamdulillah anum dh sihat sekarang ye..

IntaNBerliaN berkata...

ooo kak anum classmate dgn kak ema ke... baru tau.. hihi

*akak.. blog akka dah sennag loading.. dah ringan..hihii.. camni br best saya terjah sini :-)

Anum Shukri berkata...

@fiedaa'ah..memang kenal ema ni..Alhamdulillah dah sihat..

Anum Shukri berkata...

@IntaNBerliaNa'ah..classmate..dah lama tak jumpa..bila keluar kolej masing2 buat hal..

Aju Mohit berkata...

Kenal sama itu orang hihihi, moga segera sembuh ye kak

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers