PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Isnin, Julai 16, 2012

~ Bio Ever... Ada Beza Tak? ~

Assalamualaikum..

U all baca entry aku pasal krim tak?
Kalau belum klik SINI..

Ok..
Dah tahu?
Krim ni banyak manfaatnya..salah satunya untuk KECANTIKAN..

Aku guna waktu ni belum sampai 1 bulan lagi...
dulu muka aku memang bulat...sekarang dah nampak v shapenya...
kulit muka lebih licin dan halus..

Semasa mengandungkan Aisyah dulu...muka aku memang teruk..
kerana jeragat tumbuh dengan jayanya...
muka pun memang nampak kusam...
Tapi..Alhamdulillah sekarang ni..selepas sapu Bio Ever..
jeragat yang dulu setia menghuni muka ni semakin berkurangan...dah semakin menipis...
muka dah tak kembung..
kalau dulu,my hubby suka sangat cubit pipi aku..
sakit tau...
sekarang ni..dia cakap...
ala..dah tak boleh nak cubit dah...
hahahaha..

Berminat boleh hubungi saya ya...
Atau boleh add kat Facebook..
Hubungi no phone yang tulisan merah tu..

8 ulasan :

Nurmujahidah Ismail berkata...

mmg nampak la brubah,, :D

MamaEma berkata...

Good Luck kak....saya terbaca sharing entry pasal rabun tu..betul ke kak...so, kalau nak kasi mata dari rabun ni..nak sapu kat mana

Anum Shukri berkata...

@Nurmujahidah Ismailhehehe..terima kasih..

Anum Shukri berkata...

@MamaEmannt akak PM ema kat fb..

fieda berkata...

menarik ni..

IntaNBerliaN berkata...

hihiii akak n suami ni sweet lah :-)

Anum Shukri berkata...

@fieda
Berminat boleh PM saya kalau nak tahu lebih lanjut..

Anum Shukri berkata...

@IntaNBerliaNhihihi..sweet eh??terima kasih..mcm tu lah kami..Alhamdulillah.

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers