PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Isnin, Julai 30, 2012

~ BEST...Memang Terrrr....BEST ~

Assalamualaikum..

Salam ceria u all..
cmner puasa hari ni?
Nak lebih bertenaga minum KOPI MINERAL..hehehe..
Ia akan memberikan anda tenaga yang superb..sesuai untuk semua golongan malah untuk ibu mengandung juga...

Ok..mesti u all tertanya-tanya..
BEST..??
Apa tu?Apa yang best tu?
hehehe...BEST..!!!BEST!!!..
Alhamdulillah..
BEST ialah...
BASIC ENTREPRENEUR SKILL TRAINING
(Master Your Bussiness,Design Your Unlimited Income)
Wahhhh...HEBAT kan?
hah..sebab tu aku kat Terrrr...BEST..
 Semalam..Semasa sahur aku dah pekena KOPI MINERAL macam biasalah..
Paginya..aku hadiri BEST ni bersama bisnes partner aku..Suriyani dan Well Training Consultant kami, Yaty.
dan juga bersama2 ahli2 Smart Tycoon Group yang lain..
Alhamdulillah...
ini adalah kali pertama aku menghadirkan diri untuk BEST ni..sejak aku menceburkan diri dalam biz ni..
Alhamdulillah sekali lagi kerana Allah telah membuatkan segalanya berjalan lancar walaupun ia kali pertama buat aku..
Terima kasih my hubby kerana terus sokong isterimu ini..
 Dalam BEST ni..
Dapat juga aku memotivasikan diri yang dah lama tidur dalam jaga ni..
Banyak ilmu yang aku dapat dari mentor2..
Terima kasih kepada mentor kerana sudi memberikan ilmu dan tunjuk ajar.. mereka memberikan ilmu dengan penuh bersemangat walau pun sedang berpuasa..

Ni..my mentor..Kak Norazlin
memang sangat awesome..
aku begitu kagum dengan dia..
ntah mengapa semasa video preview tentang kak lin tu..air mata aku jatuh dengan laju sekali..nasib baik suasana gelap masa tu.. tak ada orang nampak..

ni pulak my Leader(CAT Team)
Bersemangat sungguh dia memberi penerangan..

Ni sesi praktikal..calling2 !!!

Masing2 sibuk membuat panggilan..
Dapatkan temujanji...

Sesi bergambar beramai-ramai setelah selesai acara sampai pukul 5 petang..
Dan untuk sepanjang tempoh itu dari pukul 9 pagi hingga 5 petang..
Aku tetap segar,cergas dan bertenaga..
Penangan KOPI MINERAL..
siapa yang tak cuba memang rugi..malas sesuai untuk menggalakkan kanak-kanak untuk berpuasa kerana tidak akan terasa lapar malah lebih cergas dari hari biasa..InsyaAllah..

Ya!Allah..seseungguhnya kekuasaanMu tiada batasan dan hadnya..Hanya kepadaMu aku memohon,Kau berkatilah apa yang sedang dan akan aku lakukan..Aminnn...

3 ulasan :

KhaiRin : anies berkata...

wah bgs lah akk! tahniah!

AtiEyZ berkata...

Alhamdulillah... tahniah..

AtiEyZ berkata...

Alhamdulillah... tahniah..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers