PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Sabtu, Julai 28, 2012

~ Bio Ever Untuk Migrain ~

Assalamualaikum..

So..u all cmner puasa hari ni???
ok ker?
Alhamdulillah..semoga dapat diteruskan hingga ke hujungnya nanti ya..
Hari ni..aku nak kongsi testimoni pengguna Bio Ever tentang MIGRAIN.
u all pernah alaminya tak?
sakit tak?

jom kita baca perkongsian ini..semoga mendapat manfaat daripadanya..InsyaAllah..

Mak Cik Nor ni mengalami migrain yg terlalu teruk 7 thun lepas... Akibat Migrain yg terlalu teruk, beliau kehilangan penglihatan dn sejak dari itu hidup beliau gelap gelita... Menjalani operation di Hospital Sultanah Aminah, tetapi tetap tidak kelihatan..matanya masih kabur...kesian kalo tgk matanya masa mula2 maya jumpa sbb matanya tak leh bukak...berusaha mencari no telephone maya setelah mengetahui dari staff hospital (mak cik cleaner...member mak mertua I lahhh) akhirnya bertemu Maya dgnnya 3 minggu lepas... bercerita ttg keadaannya dn kesungguhannya tuk pulih membuatkan hati Maya begitu sayu...

Alhamdulilah, setelah 2 minggu menggunakannya, matanya sudah mula nampak...sudah boleh tgk TV yg mana boleh tgk muka org dlm gambo tv tu..sudah boleh tgk no kat handphone...yg penting dia nampak muka Maya..heheheh..

Rupa2nya beliau ada lagi satu masalah iaitu alami elergik yg teruk...tak leh makan seafood..masa kakinya tgh elergik teruk..dia tak tunjuk kan pun kat maya..tapi bila dia dh guna 2 minggu, alregik di kaki dia yg teruk yg mana ikut cerita beliau..masa Maya dtg mula2 ari tu..kaki dia bergelembong dan kuar air..memang teruk..tapi dia tunjukkan kaki dia kat maya setelah 2 minggu guna...terus kering dn bersih dn langsung tak de rasa gatal... alhamdulilah...

: by Maya Persada

Lagi testimoni dr Pak Hassan, pakar urut (suami Pn Haz Lin).. Katanya pd Arifin krim ni mmg ajaib.. 1)pejsakit buah pinggang rosak- nak di operate sb dah mengecut. 2kali urutan shj..then pesakit g check kat doktor, doc pun tkejut bila compare xray sesebelum ni-dah tak berapa kecut.. So kini dia merawat diri sendiri dgn menyapu BE sendiri.. 2) wanita migrain kronik.. Pak hassan offer baekk punya krim.. Tp dia bgtau awal2 yg krim ni sgt bagus walau mahal sikit-setengah colek RM2-3..so ambik 10 colek & urut.. Lepas urut wanita tu tertidur dlm stengah jam..then bila bangun.. Alhamdulillah hilang migrainnya.. Syukur kpd Allah memberikn kita krim yg sgt hebat ini.. Ambillah peluang utk share kepada seramai2 org utk memilikinya.. Wealth thru health!! You're a money magnet!!
By : Norazlin Nordin 
 
Kredit to Pn Norliza Aris

Migrain, stress, wajah pucat, sering demam dan sakit buah pinggang

Dulu sya sering menghadapi sakit kpala keterlaluan-stress n migrain, wajah pucat n tidak bermaya,selalu memakai bju sejuk kerana keadaan darah yg tidak mampu menahan sejuk.Mudah diserang demam.Tapi setelah menggunakan BE Cream smuanya sudah berakhir.Sya mampu menghadapi stress dengan mudah.Wajah sya sudah tidak pucat lagi malah semakin berseri dan ceria.Tiada penggunaan bju sejuk sehingga teman2 pun perasan dgan perubahan sya dan bertanya apakah rahsianya.Sya trus memperkenalkan BE cream kepada mereka.Inilah rahsia sya.Terima kasih kepada BE cream.

Sya ada seorang adik yg sudah 8 tahun menghidapi penyakit buah pinggang sehingga memerlukan rawatan dialysis 3kali seminggu.Sebelum smpi hari dialysis dia akan rasa kaki bengkak akibat terlalu byk air dlam bdan menjadikan dia rasa letih,lesu n kurang ceria.Semalam sya cuba sapukan BE cream tu pada 7 tmpt yang penting pada adik sya.Tak smpi stgah jam dia sndri nyatakan kepada sya bahawa kakinya suda tidak sengal lagi.sudah tidak berat n kurang bengkak.hanya dlam masa kurang stngah jam.Pagi tadi sya datang melawat dia .Sya lihat wajahnya ceria n berseri .Sya brtanyakan keadaannya.Dia akui rasa selesa selepas menggunakan BE cream tu.Hari ni dia pergi menjalani dialysis lagi n bru shaja dia call sya dia mahu dpatkan BE cream tu utk pemakaian berterusan.Alhamdulillah.Semoga dia dpat merasai keceriaan hidup dgan berkat keajaiban BE cream ini.Ameenn
Hmmm..u all baca ya...ada pengguna menggunakan Bio Ever ni hanya untuk migrain sahaja tetapi tetiba masalah lain yang ada pun selesai..Alhamdulillah..banyak kegunaannya krim ini..
Kalau ada antara u all ada menghidapi penyakit2 seperti diatas atau yang lainnya..boleh hubungi saya ya..
0127323298 atau di fb sy mahanun.mahmud

2 ulasan :

Prettywrite berkata...

wah..teruja baca testimoni..:)

Anum Shukri berkata...

@Prettywritebanyak lagi testimoni...kalau ada apa2 nak tanya boleh hubungi saya..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers