PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Jumaat, Julai 29, 2011

~ Khairul Fahmi Hero Malaya Walaupun Harimau Di Baham Singa ~

Assalamualaikum...
Jelas kekecewaan di wajah Apek...

Apa nak dikatakan...adat pertandingan ada kalah ada menang...
Semalam..impian jutaan rakyat Malaysia berkecai melihat harimau di baham singa...
Aku turut rasa kekecewaan itu...tapi rasa-rasanya..mereka-meraka yang berada di stadium semalam lebih lagi kecewa..
Tapi kita haruslah terima kenyataan itu ya..mungkin bukan rezeki kita untuk ke Piala Dunia...harap2 janganlah pula kita merendahkan pasukan kita..mereka sudah berjuang sehabis baik...terutama penjaga gol Kelantan kita ni...KFCM bermain cukup baik..kalau tak lagi teruk pasukan kita dibelasah..
Hmmm...Separuh masa pertama aku dan my hubby begitu bersemangat duduk depan tv...walaupun kat rumah kami tetap melaungkan Malaysia!Malaysia!Malaysia!...mesti jiran2 sebelah dengar setiap jeritan kami..ahaks!!!..semangat Malaysia Boleh!!!!hahahaha...tapi bila dah nak akhir2 separuh masa pertama aku dan hubby dah mula pandang2 sama sendiri..huhuhuh..Apasal lah benteng pertahanan mudah goyah..ditambah pulak dengan ketiaadan Aidill...tapi KFCM mejadi penyelamat yang hebat...kalau tak ada KFCM tak tahu aku apa akan jadi..Hairan betul aku..apa sebenarnya formula yang diguna pakai oleh jurulatih Datuk K.Rajagobal bila dia kata dia ada formulanya sendiri apabila disuruh memanggil pemain-pemain lain untuk beraksi...ntahlah...
Separuh masa kedua..sorry to say..aku dah hilang semangat nak tengok..bila benteng pertahanan terus goyah...boleh pulak aku layan citer Singh Is King..hahaha...boleh gelak2 jugak tak tertekan...hahaha...bila kau dengar jiran depan rumah bersorak GOLLLLLL........kami turut bersorak walaupun belum sempat alih channel..hahahah...Yessss...Safee Sali....GOLLLLL....
Tapi bila Singapura turut masukkan gol pada minit ke 71...aku dah rasa impian tidak akan menjadi kenyataan...
Selamat Tinggal Piala Dunia...
Walau apa pun..Tahniah untuk pasukan Harimau Malaya kita kerana berjaya membawa pasukan kita hingga ke peringkat ini..
MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers