PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Ahad, Januari 29, 2012

~ Entry Buat Follower Ladyane ~

Assalamualaikum..
Entry ni khas untuk follower blog ni ya...
Bukan apa..cuma rasa terkilan yang amat lah...kat korang ni...
Nak tahu sebab apa?
Sebabnya....
Saya tak boleh nak follow balik blog korang ni...
kerana..korang tak tinggalkan link blog korang...
huhuhuhu...
sedih tau...
Antara mereka ialah...

Kazman&sue
Aina Nadhirah
Niena Sofea
eina
Ibu Aqil
zureen
shahdiana02
Baniey Alwie
ramai lagilah....
macam mana saya nak follow kalau tak tinggalkan url anda?

8 ulasan :

KhaiRin - anies berkata...

blog sy bleh x?

ummi anum berkata...

@KhaiRin - anies blog anies boleh jer..lagipun blog anies akak dah bookmark kan..senang nak cari..

Razif Mokji berkata...

diorang suke2 jalan kot

wahida berkata...

tu la pasal...tak de link, mcm mana nak follow balik kan...huhu...

takut org ckp kita sombong pulak...huhu...

ummi anum berkata...

@wahida betul tu wahida..ramai yang tak ada link..kalau tak ada link tapi kalau komen kat shoutbox ok jugak kan..

ummi anum berkata...

@Razif Mokji yalah kot en razif..suka jalan2 dan follow..bila kita nak follow balik xder link..

AzwanRamli berkata...

Baik hati owner blog nie...siap suruh tingglkan link lagi...

ummi anum berkata...

@AzwanRamli Bukan masalah baik hati en AzwanRamli..tapi org kata orang berbudi kita berbahasa..nnt dikatakan sombang pulak..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers