PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Ahad, Januari 22, 2012

~ Boo Si Rabbit ~

Assalamualaikum..
Ermmm..atas permintaan anak dara aku yang sulong ni..terpaksalah aku dan hubby belikan..
belikan apa ya?
Beli apa lagi....
Rabbit a.k.a Arnab..
banyak kali dah kakak minta belikan arnab ni..arnab yang dulu habis semua mati..
kesian kakak...
 
Warna putih..kakak bagi nama dia BOO..
Nak tahu kenapa??
Sebab masa tu dia baru lepas tengok cerita Monster Inc tu..kan ada watak kanak2 tu nama Boo...hehehe..dia pilih nama tu lah..

Eh!..nape rupa dia camtu pulak??
hihihi..Boo yang baru lepas dimandikan..
aku tengok dah macam anak ang*** dah...hahaha...
Jom layan video ni..
 
Video hubby mandikan si Boo...

5 ulasan :

Muna berkata...

Salam.. Kak, Muna ada juga bela arnab kat rumah..dari 2 ekor dah jadi dekat 30 ekor! Arnab ni tak boleh dimandikan..sebab dia tak tahan sejuk. better akak pergi kedai haiwan, tanya pd penjual tu,ada tak jual shampoo arnab?..arnab ni guna shampoo je..lap2 guna kain..xperlu smpai basah mcm tu..arnab bukan kucing..maaf lah kalau akak rasa teguran sy ni kurang ajar ke apa..saya nak bagi tahu je..lagi satu..kalau nak elak bulu arnab kusut,boleh beli sikat bulu arnab :) hehe.. tu saja.sekian

ummi anum berkata...

@MunaAlahai dik..terima kasih lah bagitahu ya..akak x tahu pun yg arnab ni tak boleh dimandikan...hehehe..penjual tu pun tak cakap pulak..
Macammanlah Muna jaga sampai 30 ekor ya?xper akak tak marah pun malah berterima kasih sangat2 ya bagi info ni...

Muna berkata...

Saya student UPM kampus bintulu. Saya takde kat rumah. Adik yang jaga :) mula pakai sangkar, lama2 kena buat reban! haha.. sbb arnab ni sebulan sekali akan beranak kak. anak dia kita tak boleh pegang guna tangan.. sbb bau tgn kt akan myebabkan mak dia tak kenal anak dia..dan mak dia takkan susukan anak dia..adik saya kalau ada masalah akan tepon saya,pastu saya cepat2 tanya pensyarah saya. akak boleh jugak tya group2 penggiat arnab & penggemar arnab.. akak kalau nak tengok list blog2 yg cerita pasal arnab, akak tengok dekat blog ni : http://idamira.blogspot.com/ kat atas tu ada tulis i love rabbits. bukak yg tu kak. banyak :)0135094049 ni no saya.. ada apa2 masalah mesej la..kalau boleh bantu saya bantu :)

ummi anum berkata...

@Munaterima kasih ya Muna atas info yang Muan beri ni..sangat berguna..

CIK TOM berkata...

comelnya booo...ciktom xleh bela haiwan berbulu sbb hidung sensitif..huu

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers