PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Khamis, Januari 19, 2012

~ Jom Jenjalan Dengan Jejariruncing ~

Assalamualaikum..
Jom join segmen lagi malam ni..
 
Klik header  kalau nak join ya...

Kenapa blog saya patut dilawati ya...
Sebabnya saya memang nak si jejari runcing dan blogger-blogger yang lain lawat blog saya.Sebenarnya saya dah lama follow blog jejari runcing ni..boleh jawab macam tu???ahaks!!
Blog akak ni hanyalah sebuah blog keluarga,dimana ia adalah tempat untuk akak catatkan segala kenangan dan memori yang telah akak tempuhi dalam kehidupan..kalau ada pun entry-entry yang tak berkaitan tentang gossip ke,itu mungkin saya tengah tak ada idea untuk menulis..Akak seorang yang simple jer..blog ni pun simple jer..tapi untuk pengetahuan elia..blog akak ni baru jer tukar background..hehehe..cantik tak?

Kena letak pic ke?
Malu aahh..hehehe..
Akak letak gambar ni lah..satu famili akak..hehehe..

OK?

15 ulasan :

Elia Si Jejariruncing berkata...

ok.. sangat ok.. nice blog.. keluarga bahagia gituw!

LZ Qimayra berkata...

datang dari segmen yang sama, dah follow blog awk :)

meh laa dtg jenguk kite pulaa, follow la skali kalau sudi yer ^^

http://lifewifvanessa.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

thx.

ummi anum berkata...

@Elia Si Jejariruncing terima kasih elia..

ummi anum berkata...

@LZ Qimayra terima kasih.InsyAllah akan diterjah...

Cik FaRiZaM berkata...

nice blog...blog walking...follow ur blog..follow blog sy juga yer... salam perkenalan

BEIHA MAT berkata...

HAI :)
biha datangg blog awak :)
blog yg cantik!
SELAMAT BERBLOGGING :)
http://beihamat.blogspot.com/2012/01/jenjalan-bersama-jejariruncing.html

Munirah Rafiuddin berkata...

Nice blog.. Sudilah singgah di blog kami.. Kini kami lancarkan promosi Y.E.S dgn hrga yg HEBAT!!!
be our follower tooo....
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

Nana afLs berkata...

singgahh sini dri segmen yg sama.. hepi blogging fren! ^___^


http://mizznana11.blogspot.com/2012/01/jom-jenjalan-dengan-jejariruncing.html

Pn. Sheila berkata...

salam kenal... dtg dr segmen sama...

ummi anum berkata...

@Cik FaRiZaM cik Farizam..terima kasih..salam kenal jugak ya..

ummi anum berkata...

@BEIHA MATBiha..salam kenal..terima kasih datang blog saya..

ummi anum berkata...

@Munirah Rafiuddinterima kasih sudi singgah..

ummi anum berkata...

@Pn. SheilaSalam kenal terima kasih sudi singgah..

ummi anum berkata...

@Nana afLsterima kasih sudi singgah...

zureen berkata...

salam perkenalan... nak follow blog ni sbb kita pun byk cite pasal kehidupan kita gak kat blog...kalau sudi boleh follow blog kita kembali...hehehee..

http://nazzureen.blogspot.com

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers