PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Isnin, Januari 16, 2012

~ Terima Kasih Mialiana.com ~

Assalamualaikum..
Terima kasih yang tak terhingga kepada rakan blogger yang satu ni..
Mialiana.
Terima kasih kerana sanggup mengajar Anum cara nak tukar backgroung yang cantik ni..

 Cantik tak?

Semuanya bermula selepas aku menyertai segmen dari blog beliau..bila masuk blog Mia ,tengok background cantik betul..
teruja nak background cantik camtu..
aku pun bertanyalah kat Mia camner nak buat..
dia pun balas..
dia suruh aku add fb dia pastu dia ajar..
so..hari ni..
sempat lah aku belajar..
walaupun kami sembang dalam fb tapi aku rasa dah mesra macam kami pernah bertemu..
Mia tak kedekut ilmu..
terima kasih Mia..

6 ulasan :

KhaiRin - anies berkata...

akk kena ajr sy la plka pasni heheehe

ummi anum berkata...

@KhaiRin - anieshehehe..kenalah khatam dulu..lagipun buat sementara ni akk hanya bagi url background jer..codingnya mia yang buat..

Woofer Storm berkata...

canti..lepas ni ajar sy pula.heheee

IntaNBerliaN berkata...

dah cantik... k la, dah pndai dh kak anum :-)

ummi anum berkata...

@Woofer Storm InsyaAllah..nnt dah mahir..

ummi anum berkata...

@IntaNBerliaN belum mahir lagi ni..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers