PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Jumaat, Januari 13, 2012

~ Selamat Hari Lahir Birthday Girl ~

Assalamualaikum...
Tanggal 8 Janauari 2006
lahir puteri pertama kami...
Kini..genap 6 tahun usianya...
Banyak kerenah dan keletah yang terpaksa kami layan..

Dan bersar anak umi..
Hari lahir kakak tahun ni jatuh pada hari ke 8 tok ayah meninggal..
dan malam tu kat rumah tok mek buat tahlil untuk malam ke 7..
jadi birthday kakak terpaksa buat kat rumah tok ma..
Maaf kakak ya..
sebenarnya umi memang tak ada mood nak raikan tapi umi kena jugak buat untuk anak umi..
memang umi masih lagi bersedih..tapi percayalah arwah mungkin juga tak suka kalau umi terus macam ni..
Sambutam hari lahir kakak semua umi long yang buat..papa hanya bagi duit jer..lagi pun petang tu kita kena balik rumah tok mek pulak..

Kakak dan adik..

RAikan bersama sepupu sepapat kakak dan adik..serta anak2 jiran..

Semoga anak umi ni menjadi seorang anak yang solehah dan menjadi muslimah yang sejati..

Makanan yang umi long sediakan..

Terima kasih kepada yang terlibat ya..
Kakak..
Doa dan harapan umi dan papa agar kakak manjadi seorang anak yang solehah,mendengar cakap dan menghormati orang tua...
Belajar rajin-rajin dan taat pada orang tua..
P/s : Maaf kualiti gambar tak memuaskan..guna kamera hp jer..

8 ulasan :

Dalila Hamid berkata...

selamat hari lahir ke 6 thun.. semoga menajdi anak yg solehah dan dapat membahagiakan keluarga... amin

yana-feehily berkata...

may allah bless. Amin.. :)

ummi anum berkata...

@Dalila Hamid Amin..InsyaAlllah..terima kasih..

ummi anum berkata...

@yana-feehily terima kasih..Aminnn..

KhaiRin - anies berkata...

sekejap je da bsr kn kak?
happy belated kakak!

ummi anum berkata...

@KhaiRin - aniestu lah...dah besar dah..kejap jer masa berlalu..

IntaNBerliaN berkata...

HAPPY BLATED BZDAY UTK ANAK AKAK.. :-)

ummi anum berkata...

@IntaNBerliaNterima kasih ibu alisha..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers