PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Rabu, Februari 01, 2012

~ Jual Murah-murah ~

Assalamualaikum..

Dah banyak hari tak update blog nih..sampai hubby tanya tak ada cerita terbaru ke ke blog?
Haaa..haa..aku cakap tak ada idea...boleh ker??
hihihi...
Bagi pembaca setia blog ni tentu dah tahukan..yang aku baru jer kehilangan ayah aku..baru sebulan..nyata sekali aku terlalu merindui dia...
dan..korang pun tentu dah tahu yang ketika hayat arwah masih ada beliau ada membuka sebuah kedai untuk menjual barangan terpakai..
Dan sekarang dengan sedihnya...kami terpaksa menutup kedai tersebut..tambahan pula tuan punya kedai yang kami sewa tak nak berkompromi..tak nak langsung bertolak ansur..walau pun arwah dah tak ada..10 sen pun berkira..tak per itu hak dia..
Jadi kami terpaksa punggah barang-barang yang masih ada dalam kedai tu sebelum 7 hari kematian ayah lagi..sedihkan..ini kerana selagi barang tersebut ada dalam kedai..selagi tu kami terpaksa bayar untuk setiap hari..
Sekarang,barang-barang ada di rumah mek..yang ada TV 52 inci dan 43 inci,meja makan,almari solek,katil.
Kami terpaksa menutup kedai kerana tiada siapa yang berkesempatan menguruskannya.tak apalah nak buat macam mana...
 
TV 50 inci..
Harga RM1000 ( masih boleh dirunding)

TV 43 inci
Harga RM 800 ( boleh dirunding)

Kabinet tv 
Harga nanti aku tanya mek aku..
So..ada sesiapa yang berminat?
Dan..kalau sesiapa yang tinggal kat negeri Kelantan terutama area Pasir Mas,Tanah Merah,Rantau Panjang,Kota Bharu..boleh lah hubungi saya kalau berminat..
Nak jual murah tapi berpatutanlah dengan harga yang kami beli dulu...kami ambil barang ni kat Rengit,Johor.

8 ulasan :

ejulz berkata...

Salam takziah..

yana-feehily berkata...

takziah..

sampainya hati tuan kedai tu..huhu

ummi anum berkata...

@ejulzterima kasih ejulz..

fieda berkata...

takziah buat keluarga ummi anum..

KhaiRin - anies berkata...

kalu jual kt kl sure laku tu kak

mykhalis berkata...

takziah dan semoga kuatkan semangat..

ummi anum berkata...

@yana-feehilyterima kasih yana..nak buat macam mana kan..dah itu hak dia..tapi kesal jugak dia tu cikgu..

ummi anum berkata...

@fiedaterima kasih fieda..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers