PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Selasa, Februari 01, 2011

~Sejuk Dan Lalat ~

Assalamualaikum semua..

Hujan dalam seminggu kat Johor ni memang betul2 hujan lah...(hik!hik!..betul ke ayat aku ni?)Memang kat tempat2 rendah banjir pun....tapi kat PSR ni tak banjir sebab kat atas bukit..Alhamdulillah..Hari ni je cuaca panas sedikit..matahari keluar sikit hari ni..tp still nampak mendung..Angin pun suka tiup-meniup..sejuk!!!Sejuk yang amat terutama nak mandi pagi..huhuhu..air macam dah jadi air sejuk dalam peti ais..sejuk!!



Ni gambar yang sempat aku snap hari Ahad lepas ketika aku n famili ke Kluang.Gambar ni  di ambil berhampiran dengan bank Bsn Kluang dekat ngan Court.Air sungai dah nak hampir limpah tebing..nasib baik kami sempat balik.

Fenomena kat sini..kalau hujan mesti ada lalat..huhuhu..hantu betul lalat ni...nak tidur pun tak senang kalau lalat banyak sangat...kat lappy ni pun dia dok bertenggek..geram betul....



Ni hah!lalat yang bermaharajalela sudah terperangkap...hahaha..ni baru satu..ada lagi..tp x payah upload gmbr lah..bukan gmbr apa lalat jer...
Aku geram betul kalau ada binatang alah ni...masa tido pun dia kacau..dalam lubang hidung pun dia blh masuk..
Jadi...segala jenis makanan tu kena tutup rapat2...okeh!

Tempat korang camner ada lalat tak??



2 ulasan :

Alisya berkata...

Salam..ada tag untuk anda..

http://wardahalisya.blogspot.com/2011/02/25-random-facts-about-me-myself-and-i.html

anum shukri berkata...

ok nanti akak tgk..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers