PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Selasa, Mei 15, 2012

~ Surprise Hari Ibu ~

Assalamualaikum..
Dapat Surprise lagi...
Terharu betul...
Thanks my dear hubby..
Love you forever n ever..

Apa ya surprisenya???

Makan malam kat The Katerina Hotel,Batu Pahat.

Bila kami sampai sana..
Frust jugak sebab tak ada buffet..
so kami order jer lah apa nak makan..

Nasi Goreng Kampung
Ini aku punya
Aku makan habis..lapar time tu..hehehe..

Char Kuew Teow Penang
My hubby punya
My hubby ada suapkan untuk aku Kuew Teow ni..
rasa dia ok lah..sedap!

Nasi Goreng Cina
Kakak dan adik punya
Nasi ni banyak..tak habis makan anak2 ummi ni..
dah lah ambil 2 set..
aku ingat sikit jer nasi nya..
bila sampai nasinya macam 2 mangkuk jer..

Manggo Smoothie

Yang ni apa namanya ek..
yang pasti strawberry campur lemon..
rasa dia masam2 manis..

Kakak dengan gayanya minum Strawberry Smoothie..

Yang membuatkan aku terharu..
Hubbby : Sayang..Selamat Hari Ibu
Aku : Terima kasih sayang..
Tapi..ayang tak minta semua ini..
(sebelum aku habis cakap,my hubby dah potong cakap aku)
Hubby: Sayang..B buat semua ni kerana B hargai sayang..hargai segala apa yang sayang buat..sayang masak,sayang basuh baju,sayang kemas rumah,sayang jaga anak2,sayang jaga suami sayang ni..I love you..sayang penting bagi B...
Kat situ jugak air mata aku menitis...
ahhhh..............
Sebelum...datang hotel ni..kami ke Johor Bharu dulu..
JB lagi..minggu lepas dah ke JB..
kerana plan asal my hubby nak bawa kami makan kat atas kapal kat Danga Bay tu..

tapi malang..kapal ni tak nak belayar...
So..kami sempat makan tauhu bakar kat situ..
 
sebenarnya..aku dan hubby baru jer first time rasa tauhu bakar ni..
tak habis sebab aku memang tak makan tauhu...
 
Apa pun terima kasih buat suami dan anak2..kerana telah menterharukan diri ini...


15 ulasan :

KhaiRin : anies berkata...

akk...sy terharu jugak ni waaaaaaa

IntaNBerliaN berkata...

wah bestnya.. romantik hubby akak :-)

ummi anum berkata...

@KhaiRin : aniesanies terharu..akak ni ntah nak cakap apa..memang jatuh air mata ni..

ummi anum berkata...

@IntaNBerliaNhehehe..entahlah..dulu2 tak pulak..tapi memang dia terlalu caring dengan akak dan anak2..

fieda berkata...

amboi..bertuah badan anum..

tiefazatie berkata...

auuuwww..so sweet!

MamaEma berkata...

tak sangka abang syuk romantik juga orangnya...hehehe

nanakimie berkata...

wa,bestnya dapat makan-makan satu family,hee...:)

Ida Firdausi berkata...

so sweeettt...:)

MamaEma berkata...

tak ku sangka..romantiknya abg syuk ni yer..

ummi anum berkata...

@fieda
Alhamdulillah..fieda

ummi anum berkata...

@tiefazatieifa..aauuuuwww....hehehehe..sweet sangat..

ummi anum berkata...

@MamaEmahehehe..ema..Alhamdulillah..

ummi anum berkata...

@nanakimienana..best sangat..memori indah untuk dikenang..

ummi anum berkata...

@Ida Firdausisweet sangatkan?

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers