PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Rabu, Februari 02, 2011

~ 25 Random facts about me, myself and I ~

Assalamualaikum...

Buka jer blog pagi dapat tag dari WA
Aku pun tak tahu dari mana asal ni...ermmm....camne nak merungkaikan 25 fakta mengenai Anum Shukri ni...susah jugak ni..
Pesanan tuan punya blog :
Once you have been tagged, you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to tag. You have to tag the person who tagged you. If I tag you its because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated.


 
Ok..mari kita mulakan...
  1. Anak ke 3 daripada 7 adik-beradik(3 lelaki 4 perempuan)
  2. Seorang isteri dan mempunyai 2 orang anak perempuan.
  3. Agak pendiam dengan orang yang baru dikenali tapi bila dah kenal hilang terus pendiam tu.
  4. Ada diploma tapi surirumah sepenuh masa.
  5. Sangat suka membaca novel.
  6. Impian nak jadi penulis.
  7. Belum memiliki lesen kenderaan(tengah belajar lah ni..hehehe).
  8. Suka tengok cerita hindi tapi biarlah pelakonnya Shah Rukh Khan.
  9. Gemar juga tengok cerita hantu,seram.
  10. Tak suka orang yang bermuka -muka dan sombong.
  11. Agak sensitif
  12. Mudah menangis.
  13. Ada seorang cikgu yang paling disayangi.
  14. Suka main bola jaring.
  15. Tak berapa minat dengan bunga tp suka bunga tulip dan orkid.
  16. Kawan2 kata saya peramah tapi aku rasa taklah sangat.
  17. Bangga bila suami dan anak2 puji masakan aku (walaupun tak pandai masak)
  18. Suka bersiar-siar,bercuti bersama keluarga.
  19. Suka buat lawak di kalangan keluarga.
  20. Suka sertai perkhemahan semasa bersekolah dulu
  21. Mempunyai kawan karib yang satu kelas dari darjah satu hingga tingkatan 6.
  22. Bercinta selama 8 tahun sebelum kahwin.
  23. Asal dari Kelantan tinggal di Johor.
  24. Seorang yang agak degil
  25. Seorang yang simple,jarang pakai make up.
ok..DONE!!!

Fuhh!!..jenuh pikir...hahaha..sekarang nak tag pul 25 orang....saper ni ya...

Done!!!

Psst..minta maaf jika anda pernah dapat dan buat tag ini. Tag yang telah dibuat harap dapat sertakan link ke blog Anum Shukri. Kesudian anda menjawab tag ini amat saya hargai dan ucapan berbanyak-banyak terima kasih.. 



7 ulasan :

wannurfazrini berkata...

hi kakak . thanks sbb tagged fadz tp fadz dah buat tahun lepas . refer sini ye :)

http://fadzforfun.blogspot.com/2010/10/tagged-fact-habits-and-goal-by-ailyl.html

anum shukri berkata...

ok fadz..no prob.

shidah berkata...

ok kak...dah buat yer....entry esok kul 8..hehehe

anum shukri berkata...

Terima kasih shidah..

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

wajib ke akk wat mende ni?
btw tqvm 4 tag!

anum shukri berkata...

anies..tak wajib pun..xnak buat pun tak per xder paksaan..hehehe...saja untuk suka suki...dah ada yang tag akak buat jer...

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

ooo yeke? bkn apa...seme benda sy da already tulis kat page..nnt berulang2 jemu la plak org nk baca.. ;-)

btw terima kasih krn tag!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers