PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Ahad, Februari 13, 2011

~ Chef Pagi Ahad ~

Assalamualaikum semua dan selamat pagi....
Apa mood korang pagi ni ek?aku harap korang berada dalam mood yang baik...senyum selalu..
Minggu ni my hubby cuti...so..dia telah menawarkan diri nak masak sarapan pagi...hahaha...apalagi anak aku si Ain tu terus order jer...
AIN   :  Papa..nak makan mee goreng...
PAPA   : Mie goreng apa?mie goreng basah.mie goreng mamak?
AIN   : Mie goreng basah...
PAPA   : Ok...siap!
(Amboi..!Amboi...!....macam kat kedai pulak order2 ni...aku nak tengok jadi ke tak...hehehe...)
Tiba-tiba....
AIN   :  Papa..tukar...tukar..nak mie goreng kering...tak nak kuah...
UMMI   :  Aik!boleh tukar2 pulak..tak nak lah..ummi nak mie goreng basah..
PAPA   :  Ok..Ok...Biar Papa yang buat...(dengan penuh keyakinan)

Tadaaa....dah siap mie goreng my hubby ni...nampak cam biasa je ek?tapi rasa dia superb!!..(puji suami sendiri kalau tak siapa nak puji...aku tahu suami aku memang pandai masak)..kat dalam mie tu penuh udang,ayam,sotong...
Terima Kasih Sayang.....

Tinta Hati : Tengahari nanti nak masak apa???


2 ulasan :

Qaseh dalia adelia berkata...

nak jugak makanan tu ..tbe2 ase lapo hehe

anum shukri berkata...

Qaseh...nak makan meh ler umah akak...heheh...ciannya dia lapo...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers