PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Isnin, Februari 07, 2011

~ Selamat Tinggal ~

Assalamualaikum semua...
Selamat tinggal...???nape pulak aku ucap selamat tinggal ek?
Hurmmm..sebak lak pula rasanya...
Selamat tinggal Pak Yeop dan Kak Ani sekeluarga...Semoga selamat perjalanan pulang ya....
Pagi tadi dah angkat barang2 masuk dalam lori...2 buah lori tu...


yang dah lori ke 2...

Selamat berangkat ya...sebak lah pulak..yalah 6 tahun kami berjiran..mesti rasa sedih kan?tak tahulah bila pulak boleh jumpa..mmmm..InsyaAllah kalau panjang umur kita jumpa lagi....



2 ulasan :

Esok Masih Ada...untuk Ku berkata...

mana gambar huby tengah angkat barang tak ada pun..penat tau....tapi hati memang ikhlas...nak tolong...good bye pak yoep

anum shukri berkata...

Ala B..bukan tak nak ambik gmbr tu..lagipun pun time tu ramai banduan2 dok angkat brg..nnt kalau letak kena hitamkan pulak tang muka tu...hehehe..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers