PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Ahad, Februari 20, 2011

~ Bila Ecah Memberontak ~

Assalamualaikum...selamat pagi salam ceria semua....

Bila ecah sudah pandai memberontak...huhuhu..susah betul lah...kena turut karenah dia jer..anak ummi ni!!!!Begini alkisahnya...selalunya bila petang2 dalam area pukul 5 mesti nak kena keluar rumah..bukan pergi mana pun duduk kat depan jer main2...yalah..petang2 masa untuk riadah kan?hehehe..
Sekarang ni..Alhamdulillah..nak jer dia bertudung bila keluar rumah...Alhamdulillah!!!
tapi yang pasti akan mengamuk..memberontak bila kehendak di tak dituruti...hehehe..hari tu dia nak pakai kasut sendiri..ummi bukan tak bagi tapi takut jatuh bila duduk kat bangku tu..tp dia siap menjerit2 lagi...hahaha..kelakar...tapi oklah tu dia nak berdikari kan...

kesan air mata pun ada lagi tu..baru lepas nangis!!

tulah kasut yang nak dipakainya..siap palingkan muka lagi merajuk...masa cuba pakai tak dapat dia nangis..huhuhu...

ni time dia tengah menjerit2 nak pakai....
percubaan nak pakai...Alhamdulillah...berjaya!!!!....

Lepas tu boleh main dengan senang hati....ecah..ecah......!!!!

3 ulasan :

syuk berkata...

nak buat macam mana....tapi ayat memberontak tak sesuai lah...kerana baby papa..bukan macam tu...itu dikategori sebagai...meragam...buat mylovely wife...corret the perkataan ya....

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

nk babab ngan cik anies ni nnt ;-)

anum shukri berkata...

hubby...oklah...meragam tu..

anies...huhuhu...dia suka mintak milo skrg..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers