PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Sabtu, Februari 26, 2011

~ Eh! Cicak ke ni???? ~

Assalamualaikum...semua dan selamat pagi...

Hurmmm...windu r...dah 2 hari tak buka blog...tak sempat sesangat..bukan bz sesangat pun..tapi entah lah...hehehe..mayb kurang mood nak buka lappy ni...huhuhu...

2 hari lepas aku adasnap seekor makhluk Allah ni..Dia asyik dok beronggeng belakang peti ais dan mesin basuh umah aku...
Cicak ke ni??/besar tol....


Gambar ni mayb tak jelas..tp memang besar tol cicak tu...aku ingat nak tangkap tp dia lagi laju dari aku..hahaha...pandai dia larikan diri...
tapi aku pasti dia masih kat umah ni...akan ku selongkar...hahaha..[gelak samseng]...
Geram betul aku....tak boleh nak tangkap...




3 ulasan :

Cik Dya berkata...

eeeeeeeeeeeuwww..memang geli ngan cicak besar tu.kita penah jumpa dalam rumah dulu.MEnyampah ngan cicak besar cam tu.Cicak jahat!!!Bunuh dia.huhu

anum shukri berkata...

hahaha...memang nak bunuh tp..kena tangkap dulu...x sempat tangkap hilang ntah kemana...geram!!!

Rose Johari berkata...

rasanye tuh bukan cicak. tapi tokek! cicak gergasi... mungkin kot.hihi.. :D

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers