PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Isnin, Januari 24, 2011

~ Cute Baby Style Contest~

Assalamualaikum...


CUTE BABY STYLE CONTEST by HUDA
  24 Januari 2011- 24 Febuari 2011 @ 12pm


                                                      Nak join contest ni???senang jer
                                                       klik sini                

    Kata puan penganjur..Cute Baby Sytle Contest ni bermaksud baby dengan  style atau gaya nya yg tersendiri dan bersahaja. Vouge ke, cun ke, handsome ke, macho ke, manja ke anything asalkan ianya style baby yang mampu mencuit hati para juri kami dan comel..

So..saper-saper yang ada baby yang berumur 3 bulan hingga 3 tahun tu boleh lah join contest ni ya...
Penganjur juga kata kena letakkan gambar anak yang menepati tajuk..




Nama Anak : NURAISYAH BATRISYIA  BINTI MOHD SHUKRI
Umur : 1 TAHUN 21 BULAN
Tarikh Lahir : 27 APRIL 2009
Nama Ibu : MAHANUN BINTI MAHMUD

Gambar ni hah!..posing dah ok tp pakai selipar terbalik pulak.hihihi..

gOOD Luck...!!!!!




6 ulasan :

Ieqa Swetluv berkata...

alahai cumelnya dia hik2

~sakina~ berkata...

nak joinnn jugakksss!!!

anum shukri berkata...

Ieqa:harap2dapat menambat hati juri..
~sakina~ : boleh jer..

Huda berkata...

salam,

tq sudi join :)
comel je dia ngn style seliparnye tu..hehe

anum shukri berkata...

Huda : harap2 dapat menambat hati juri ya...hehehe...

.::Gee::. berkata...

mmg kiut!.. rasa mcm nak join hehe.. eh nama umur anak tu 1 tahun 21 bulan ye? gimik eh?

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers