PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Sabtu, Januari 29, 2011

~ Main Air Banjir Umah Tok Ma ~

Assalamualaikum semua..

 Main air banjir umah tok ma???
bila tu??musin banjir dah lepas...(ya ker?)
Laaa..tentu lah time hujung tahun lepas..kami sekeluarga kan kat kampung masa tu..yalah sebulan lebih aku kat kampung..my hubby aku kan buat PJJ kat USM....so aku dan anak2 aku lepak lah kat kampung..best gitu!



Ni hah!gini lah keadaan umah MIL aku yang dinaiki air..tak lah dalam mana pun..tapi kalau hujan lebat sesangat...boleh tenggelam 2 anak tangga..

Budak2 suka sangat main kan???air sikit nak main air banyak lagilah...boleh jer diorang main air kat dalam parit kecik tu..



Boleh posing lagi...ni lah antara sepupu sepapat kakak...kakak cakap dia punya kupu-kupu...hahaha..


Kesian angsa ni..cari penempatan selamat...ni lah antara mangsa pemindahan banjir...hahaha....

Kakak suka sangat main air tapi takut nak redah air tu takut lintah..huhuhu..memang ada lintah pun...geli-geleman aku...budk2 ni siap boleh tangkap lagi lintah tu...eeeeiiiii.....si adik pulak nak sangat main air..tp aku tak lepaskan....kecian dia....hehehe...






Tiada ulasan :

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers