PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Khamis, Januari 13, 2011

Bloglist Anastasyea Bulan Februari 2011

Assalamualaikum...

Teringin nak join segmen Bloglist Anastasyea Bulan Februari 2011 ni...almaklumlah aku ni tak pernah nak join benda camni...bukan apa sebab tak pandai sangat..ni pun nak cuba-cuba..harap menjadilah....kalau tak jadi tolonglah ajarkan ya tuan punya segmen ni...Macam menarik lak segmen ni yalah boleh tambah ramai kenalan...hehehe..







Pertama... Buat satu post pasal segmen ini dengan tajuk 'Bloglist Anastasyea Bulan Februari 2011' Kemudian masukkan gambar header kat atas tu supaya blogger yang belum mengenali saya .. boleh kenal. Bak kata peribahasa .. tak kenal maka tak cinta! ..


kedua .. Create satu link ke blog ini. Bukan dua dan tiga .. hanya satu sahaja. Tapi kalau rerajin nak letak sepuluh pun .. saya tak kisah. Lagi suke ada la!




Ketiga .. Pastikan anda meletak link blog ini diexchange link ataupun bloglist blog anda. Nanti kalau saya datang check dan link tersebut tak ada .. maka secara automatik .. penyertaan anda digugurkan!


Segmen ini anya terbuka kepada warganegara Malaysia sahaja. Jadi kalau nak join and get some traffic from here .. saya mengalu²kan anda untuk join. Tapi kena ingat .. blog saya nie tak lah banyak trafik macam blog famous yang lain. Jadi ..jangan mengharap sangat k!

Aku ni baru jer jengok2 blog anastasyea ni...blog dia simple je tp bermanfaat..korang pun mesti jengok blog dia...
 kliksini

Tiada ulasan :

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers