PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Jumaat, Januari 21, 2011

Santai Ria di Gunung Lambak Waterpark

Assalamualaikum semua...

Sempana anniversary aku dan my hubby kelmarin  kitorang pergi bersantai di Gunung Lambak Waterpark...
Tinggal kat Johor ni dah 6 tahun tapi tak pernah lagi jejakkan kaki kat tempat ni..bukan jauh pun dalam 30 ke 40 minit perjalanan dengan  kereta..tempatnya pun dekat Bandar Kluang...


Papan tanda yang sempat di snap...


Kami bertolak dari rumah dalam pukul 11 lebih waktu pagi lah...takkan malam pulak...hehehe...aku hanya bawa bekal bihun goreng jer..punyalah malas nak masak yang lain2...bukan apa..kitorang ada plan b kalau plan a tak jadi...so kiranya kalau tempat yang kami nak pergi tu tak ada ramai orang kitorang akan pakai plan b pergi lain pula...tapi nasib baik orang pun ramai...



Kolammya macam kolam kat kolam renang hotel..heheh..ada satu kolam jer besarlah jugak..kolam yang lain masih dalam pembinaan.



Alahai...cik abang snap gambar..jauh bebenor...tak nampak muka kami anak beranak..



Eeeii....sejuk!..First masukkan kaki dalam air..mak aih!!sejuk bangat....huhuhu...sampai si adik terketar-ketar kesejukan..tapi still nak main air..




nape gambar ni jadi kecil????aku pun tak tahu....tapi tak apa nampak jugak adik,kakak n papa dia sedang main..

Puas jugak anak2 main air..sampai ajak balik tak nak balik lagi...
a'ah...bayaran masuk berapa ek???
untuk dewasa RM5.00
untuk kanak-kanak RM3.00...
kira murah lah tu...


tinta hati : anak2ku...nanti ajak papa pergi lagi ek...hehehe...




2 ulasan :

Sekamar Rindu berkata...

salam...

bestnya mandi...:))

singgah follow blog puan..****20

anum shukri berkata...

Waalaikummusalam....
terima kasih...memang best mandi...air dia sejuk sangat..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers