PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Jumaat, April 27, 2012

~ Santai Di Taman Awam Tepi Laut ~

Assalamualaikum..
Sabtu lepas,hmm..esok dah sabtu balik..
hari ni baru nak kuarkan cite sabtu lepas..
tak kisahlah kan...
ok..sabtu lepas..kami sekeluarga,jalan2 lagi..
jalan2 ke Pontian pulak..
Sebenarnya dah tak tahu nak pergi kemana..
dok saja kat rumah boring pulak
maklum hujung bulan..poket nipis sikit lah...
So..bincang punya bincang...
kami bawa diri ke Pontian..
Taman Awam Tepi Laut,Pontian..
Sebenarnya ini adalah kali ke 2 kami ke sini..
kali pertama masa si kecil Aisyah baru berusia dalam 50 hari kot rasanya seingat aku..
Tapi hari ni dah genap 3 tahun usia Aisyah..
(nanti ummi buat n3 pasal birthday Ecah ya)
Sukalah anak2 bila dibawa ke sini..
dapat main kat sini..
masa kami sampai tak ada orang pun lagi..
tapi bila duduk tak sampai 5 minit..
ramai pulak yang bertandang..
Sibuk my hubby dok melayan puteri2 kami ni..
tengok si Aisyah tu..tak biasa duduk kat buai cmtu..
kejap jer dah nak turun..
Jom kita tinjau kawasan sekitar..
cantik tak...?
waktu ni air laut belum pasang lagi...

sambil tengok permandangan dengan hembusan bayu laut yang bertiup agak kencang tu..
best jugak makan benda ni..
Rojak buah..
kecur liur pulak tengok gambar nih..

Luas kawasan dia ni..masa first time datang tak banyak lagi mainan2 ni semua..
sekarang dah penuh..

Dan..sebelum sampai kat taman ni aku sempat snap gambar masjid yang terpanjang kat Pontian..hari tu ada masuk paper pasal masjid ni..tapi aku hairan jugak sebab dia tulis tajuk Rumah Ibadat..nape tak tulis Masjid??
Hmmm..



4 ulasan :

IntaNBerliaN berkata...

cetek je air time air blm pasang kan....

ummi anum berkata...

@IntaNBerliaNyalah..kalau kalau kat depan memang tak ada air langsung tu..pasir lumpur jer..

MamaEma berkata...

tempat tinggal akak dgn kluang dekat ke?

ummi anum berkata...

@MamaEmadekat jer ema...tak sampai setengah jam pun..dalam 20 minit jer..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers