PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Sabtu, April 07, 2012

~ Kasut Baru ~

Assalamualaikum..
Boring betul rasanya hari ni..
nape ek?
korang tak rasa boring ke?
rasa lah..
boleh kongsi2 boring tu..
huhuhu..apa yang aku merepek ni..
Hah!apa nak update kali ni ya..
tak ada idea sebenarnya...
Gatal jer tangan ni klik2 kat picture dalam lappy ni..
jumpa gambar ni..
 
Kasut ni kami beli masa main bowling kat Batu Pahat Mall...
Sebelum main tu sempat lagi ronda2 shopping...
sempat jugak beli kasut-kasut ni..
satu untuk Kakak Ain,warna pink
satu untuk Adik Aisyah,warna purple..
dan satu untuk umminya..hehehe..
nak jugak tu..
tapi bila nak pakai ek?
cadangnya nak pakai bulan 6 nanti masa nak gi Cameron Highland..
tup!tup!..adik aku cakap tak jadi...
uwaaa....
tapi..my dear hubby aku pujuk...
"tak apa..ada masa nanti kita pergi"
yeayyyy....
tapi bila sayang?

7 ulasan :

eLLa n aLia berkata...

bestnye.. nak jugak..

Yaya Azura aka Naz Azra berkata...

kasut anak beranak nie..
dan dan pulak yaya pun terasa nak ke cameron lg..

MamaEma berkata...

tak jadi cameron..dtg KL

ummi anum berkata...

@eLLa n aLianak apa ella n alia?nak kasut ke nak g cameron?hihihi

ummi anum berkata...

@Yaya Azura aka Naz Azrakasut anak beranak?hehehe..

ummi anum berkata...

@MamaEmaalahai..semua tempat rasa nak pergi tapi perginya tak jugak..huhuhu...

IntaNBerliaN berkata...

ololooo xpa... nanti dptlah akak g tu :-)

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers