PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Jumaat, Mac 30, 2012

~ Econsave Lagi ~

Assalamualaikum..
Hari selasa lepas,kami ke Kluang lagi..
Coz..hari selasa tu my hubby cuti off malam..
Kami pergi pun dah petang..
bukan ke mana pun hanya ke Pasaraya Econsave jer...
Saja jejalan sana sambil beli apa yang patut..
Apa yang patut tu?
Hmm...beli segala macam sayuran,ayam,daging dan lain2 lah..
Dalam beli skit2 tu penuh jugak satu troli..
hehehe..

 Tengok tu ada telur..
hari tu kat Target tak ingat nak beli..
mungkin sebab tak ditulis dalam senarai kot..
lupa..!!
Habis merendek kat dalam Econsave tu kami round2 sekitar pulak..


Anak2 kalau tak main benda alah ni tak sah..huhu..
Dalam dok menunggu Ain dan Aisyah dok main mesin ni..tetiba aku tgk my hubby beli benda ni..

Pappa Roti
Hmmm..sedap jugak..
Harga dia RM 2 jek..
Rupa dia...
Hmmm...
Tak cantik kan?
hihihi..hitam...
tapi rasa dia sedap..
ada masam skit,ada manis...
Bila dah makan roti ni..
my hubby dah istiharkan roti ni dah jadi kegemaran dia..
dah jatuh cinta kat roti ni ..
hahaha..
jangan jatuh cinta kat orang lain sudaaa...
bahagia dalam derita lah nanti...
huhuhu..
Minta dijauhkan Allah benda2 macam ni..



10 ulasan :

KhaiRin : anies berkata...

hujung bln...fhm2 ;-)

papa roti mmg best...kalu msk shopping, bau nyer semerbak.perut kenyang trus jd lapar

Zana Nordin berkata...

jauh shopping sampai ke econsave
he he he..tapi situ murah2 kan..
zana suka beli ayam kat situ


tak pernah try papparoti
sedapp erkk
lenkali pergi boleh try ler...

Mama Ema berkata...

kluang rumah makcik-makcik ema...

izan mama mia berkata...

econsave mmg best..harga berpatutan..er..roti tu mmg sedap...kami pon suka...

IntaNBerliaN berkata...

pappa roti ni mmg sdap.. sy slalu beli :-)

ummi anum berkata...

@KhaiRin : anies anies pun suka makan ek?

ummi anum berkata...

@Zana Nordinzana,kitorang memang selalu shopping kat econsave...hehehe..
ermm..cubalah papparoti tu..sedap..!!

ummi anum berkata...

@Mama Ema umah mak cik?kalau datang kluang singgah lah umah akak..boleh jumpa..

ummi anum berkata...

@izan mama mia betul r..shopping kat situ memang best..
suka gak makan pappa roti ya..

ummi anum berkata...

@IntaNBerliaNnampaknya ramai yang suka makan pappa roti ya..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers