PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Ahad, Mac 18, 2012

~ Celebrate Birthday My Hubby ~

Assalamualaikum...
Hari lahir my hubby yang lepas..hari selasa lepas lah tu..kami raikan dengan makan-makan jer kat Restoran di Simpang Renggam ni..
Nak potong2 kek my hubby tak nak..dah tua katanya..hahaha..
tua jiwa muda kan?
hihihi..
Sorry lah sayang...isterimu ini tidak ada hadiah untuk diberikan..huhuhu..sedihkan?bila tak dapat gembirakan orang tersayang dihari bahagianya..
Tiada hadiah yang dapat disediakan..isterimu ini kan tak kerja..hihihi..
Minta maaf sangat-sangat sayang...
Yang isterimu ini mampu hanya belanja makan jer..
boleh kan sayang?
So..malam tu..aku ajak my hubby makan kat Mayo Seafood..
 
Restoran ni berdekatan dengan traffic light depan jalan ke Taman Putrimas..
Lepas maghrib kami keluar...
Aku pilih restoran ni sebab tom yam dia memang kaw..masakan Thai..
Hajat nak makan kat Maju Seafood tapi...bila ke sana mesti teringat kat arwah ayah kerana arwah suka makan kat sana..
 
Tak lama menunggu..minuman kegemaran kami berdua sampai..
Carrot susu..
Jemput minum sayang...hehehe...
Kakak dan adik pulak..hanya order ais kosong jer..
memang itulah yang diorang order tiap kali makan kat luar..
 
 Menu ni my hubby pilih...aku suruh dia order jer apa nak makan..
hehehe..
Siakap masak 3 rasa,telur dadar,kailan ikan masin dan tom yam campur..
Untuk kakak,kami order tom yam campur yang tak pedas..
nasib baik tom yam kat sini memenuhi selera kakak..
pandai tukang masak ni buat tom yam tak pedas..
 
Ni hah! tom yamnya..untuk 2 orang makan jer ni sebab kami ambil pakej untuk 2 orang makan jer..
 
Yang ni adik yang order...buat pencuci mulut katanya...huhuh..
udang tepung..
Selamat menjamu selera...
Alhamdulillah...semoga rezeki kami sentiasa dimurahkan Allah S.W.T.
dan hubungan kami berkekalan hingga ke syurga..

2 ulasan :

KhaiRin : anies berkata...

bgs nyerrr minum air msk je..

happy belated birthday utk en.hubby akk

ummi anum berkata...

@KhaiRin : aniesa'h..air masak jer..
terima kasih anies..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers