PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Isnin, Mac 19, 2012

~ Wayang dan Wayang Lagi ~

Assalamualaikum..
Wayang...dah lama tak tengok wayang sebenarnya..
Last sekali masa zaman belajar dulu...time tu kat Kuantan lagi..
Lama betul rasanya tidak menjejakkan kaki ke panggung wayang...
Kalau dulu movie yang selalu kitaorang ( aku dan mu hubby lah..waktu tu time bercintan cintun lagi..) ialah filem Hindi..
Hindi?
Yalah kami memang minat tengok filem hindi dulu..nak-nak kalau Shah rukh Khan yang berlakon..lagilah kami tak lepaskan peluang..Kalau dah berkongsi minat yang sama apa lagi..layan jer lah..hahaha..
seronok betul time tu...
Betul tak my Hubby???
Tapi sekarang ni filem hindi pun dah tak macam dulu lagi..banyak2 sangat yang seksi melampau...
hah!..lama kan kami dah tak masuk panggung..?
sekarang dah ada anak dua..
Baru nak masuk panggung..
Tapi sekarang ni kena pilih2 movie lah..
biar sesuai dengan jiwa anak2 dan mak bapak boleh masuk sekali..
Ahad lepas..
Kali pertama selepas bertahun-tahun tak masuk panggung..
akhirnya kami masuk jugak..bersama anak2..
Plan asal nak tengok cerita kartun baru dari Malaysia tu..
Seefood tapi MBO Kluang tak ada pulak..
Dah tu..tengok jer lah cerita lain..
Hmm..boleh pulak layan Cinta Kura-Kura..
Hmm..oklah jugak tak payah fikir layan jer...
time gelak..gelak jer...nasib baik jugak watak Zizan sebagai Kura-kura tu menghiburkan...hahaha...
"Penyu abah kau.."...hahaha...
 
Sempat lagi snap gambar tiket ni..hihihi...
Lepas tengok wayang...
kami lepak pulak kat Kluang Railway Station ..
Order roti 4 set...
last2 aku dan hubby jugak kena habiskan..huhu..
 
Anak2 tak nak makan pun...
order pulak mee goreng..mintak yang tak pedas tapi pedas yang dapat..
tak makan lagi anak2..
siapa lagi kena habiskan?
aku dan hubby jugak..
mana kami tak membesar bagai johan..hahaha....
Itu cerita minggu lepas..
minggu ni...
kami tengok wayang lagi..
tapi kali ni kat Kluang Mall..
Big Cinema..
Nasib baik ada cerita Seefood..
 
Dapat jugak tengok movie ni..
Nasib baik anak2 pun melopong jer tengok walaupun cerita dalam bahasa omputih..
Time kelakar boleh jer diorang gelak..
hahaha..
Lepas tengok wayang...
kami lepak kat Vbowl,Kluang Parade pulak..main bowling..
hehehe..enjoy sakan....
yang bestnya...
dapat pulak aku kalahkan my hubby kali ni..hihihi..
jangan jeles ya sayang...
apa pun..terima kasih buat suamiku kerana sudi melayan karenah kami ya..
Ayang harap B pun gembira...

8 ulasan :

KhaiRin : anies berkata...

best nyer..kami pon da lama x layan wayang

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...

mmg bestkan bila blh bawak anak2 tgk wayang =)

Mia Liana berkata...

best tak cinta kura-kura tu?

ummi anum berkata...

@KhaiRin : aniesmemang best sangat anies..

ummi anum berkata...

@ADZA IRDAWATI aka MAK DARA..memang best mak dara..boleh bawa anak2 tgk wayang..nak2 tgk muka anak2 yang teruja sakan...

ummi anum berkata...

@Mia LianaMia..nak best tu tak jugak tapi boleh lah..layan jer..boleh lah gelak2..

IntaNBerliaN berkata...

saya pun dah lama xmsk panggung.. last ms masih lg berdua.. blm ada alisha lg time tu..hihii

ummi anum berkata...

@IntaNBerliaNhehehe...bila dah start masuk tu mulalah teringat zaman dulu2..hahaha..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers