PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Ahad, Mac 25, 2012

~ Main Bowling Lagi ~

Assalamualaikum..
Rabu lepas my hubby ajak aku main bowling...
hahaha..
aku apa lagi setuju jerlah...
dah memang aku suka main bowling...
tapi bukan kami main berdua cam biasa..
Hmmm...
main ngan team bowling Penjara Simpang Renggam..
tak perlah..
so..aku menempelkanlah diri ini main bowling tu...
hahaha..
ada aku kesah???
main jer..mula2 cuak jugak...
diorang dah teror..
tapi bukan buat tournament pun..saja diorang buat latihan..
 
Masing-masing ralit dok tengok papan markah tu..
Jom kita skodeng gambar2 ni...yang disnap oleh salah seorang dari kami...

Macam best jer menempelkan diri...hahaha..
 
Anak dara sulung kami pun tak lepas peluang...

Tengok aksi my hubby...
ada gaya??
Apa pun..kami enjoy jer..
hehehe..
bila ada hubby bersama aku tetap bersemangat nak main..
dan permainan aku pun menyakinkan..
hahaha..
(yakin sangat..)..gaya tangan kat atas bahu ya...
hahaha...

8 ulasan :

adza irdawati berkata...

wahhhh bestnya main bowling.. akk dah lama tak pegiu main bowling ni.. huhu

imie fatiema © berkata...

seriously saya tak tau main bowling...weeee malu ni,kena blajar.

Mia Liana berkata...

mia tak reti main bowling... berat bolanyaaaaa

ummi anum berkata...

@adza irdawati Best kak...jom lah join..hehe..

ummi anum berkata...

@imie fatiema ©ala..sy bukan pandai pun..main pun saja suka2..mula main memang malu tp bila dah start gian pulak..

ummi anum berkata...

@Mia Lianamia tak pernah cuba ke?seronok tau..ala bolanya kan ada yang sesuai untuk berat badan kita..

izan mama mia berkata...

dah lama x main boling tau sejak pegang gelaran 'mama'..

ummi anum berkata...

@izan mama miaya ker?saya ni sejak pegang status 'mama' baru giat main bowling..hehehe..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers