PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Khamis, Mac 29, 2012

~ Lunch ngan Tom Yam jer.. ~

Assalamualaikum...
Hari ni aku hanya masak tom yam jer...
hehehe...
Sebabnya rasa nak makan tom yam buatan sendir pulak kali ni..
Yalah asyik makan tom yam kat luar je..
Hmmm..mula terfikir gak nak masak apa..tapi dah petang semalam ke Econsave,Kluang beli sayur,ayam,daging dan sotong...so..terasa lak nak makan tom yam..
Jadilah hari ni tom yam..
tapi aku masak gak nasi dan kebetulan ada mee kuning dan kue tiaw..
so boleh pilih nak makan ngan nasi ke ngan mee...
Anak2 dah awal lagi makan dengan mee...
dan bila my hubby balik tengahari tadi..
dia cakap dah makan dengan Pengarah..tapi bila tahu aku masak tom yam..
apalagi..satu mangkuk dia makan tom yam saja..
hehehe...
terima kasih..
ingat dah tak nak makan..
(takut gemuk tu..)


12 ulasan :

Lang Radzlan berkata...

Sedap kak..terliur sy :)

ejulz berkata...

sedap tu kak.. :)

Amie berkata...

Assalamualaikum Ummi Anum,
puas hati kalau dapat masak tom yam sendiri, semuanya boleh pilih yang fresh, makan pun boleh tambah-tambah!

Jaa berkata...

sedapnyer...

izan mama mia berkata...

sesekali makan tomyam air tangan sendiri...mmg sedapkan...

Mia Liana berkata...

semalam baru je makan kuey teow tom yam..... hehehhe

ummi anum berkata...

@Lang Radzlansedap..!!:-)

ummi anum berkata...

@ejulzhehehe..:-)

ummi anum berkata...

@Amie
Amie..memang puas hati..terutama time boleh makan tambah2 tu..hahaa

ummi anum berkata...

@Jaasedap..;-)

ummi anum berkata...

@izan mama miaizan..memang sedap sebab kita boleh masak ikut suka hati kita..haha

ummi anum berkata...

@Mia Liana o ya ke?kue tiaw pun sedap tu..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers