PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Jumaat, Mac 23, 2012

~ Shopping Barang-barang Dapur ~

Assalamualaikum..
Jom p shopping...
hehehe..
semalam kami shopping..tapi bukan shopping apa pun ..beli barang-barang dapur yang dah kehabisan...
Kemana lagi nak pergi kalau dah malam2 ni..
ke Target lah jawabnya...
Pasarraya yang ada kat Simpang Renggam ni...Targetlah..
sampai ada 3 cawangan..salah satunya yang beroperasi sampai 24 jam..
hmm...
Si kecik aku Aisyah tu pun dah pandai..
"Papa,hari gaji ek?
alahai budak ni..umi pun tak pernah tanya tau gaji papa...huhuhu..
"hmmm..ada lah tu nak bodek papa"..jawab hubby aku...
Aku gelak jer...
Adik ngan kakak sama jer..
Time nak beli barang ni si adik tak kisah sangat..apa yang dia beli pun hanya makanan jerlah..tak ada nak ilih benda lain..tapi si kakak ni...selagi tak dapat apa dia nak..huhuhu..nak jer dia nangis kat situ jugak..
nak tahu apa dia beli..
ni hah!..body wash...
tak tahu lah apa yang berkenan sangat dengan benda ni..
mungkin bentuk biri-biri kot..
cute jugak..
harga pun cute..RM 19.90..
huhuhu..
kakak...kakak...kalau beli sabun Carrie junior tu yang botol besar baru RM 14.90..
Hmmm...
Kami ambil masa tak lama kat Target tu sebab semua senarai barang sudah di sediakan awal-awal lagi..
Beli jer barang yang dah di tulis dalam senarai..
Hasilnya..
Satu troli...
Sementara my hubby membayar harga barangan tu..
aku bawa anak2 main benda alah ni pulak..

Muka kakak masih lagi mencuka...baru lepas nangis tu..
si adik selamba jer...
Si adik ni sebenarnya jenis yang tak kisah sangat..
kalau ke Target dia akan beli makanan jer lah...
macam2 lah dia borong..
biskut Tiger lah..biskut munchy lah...
Hmm...macam ni lah selalu kalau datang Target...

4 ulasan :

KhaiRin : anies berkata...

anak sulung mmg mcm tu agk nyer kak hehehe..uiii da bersoping best nyer

ummi anum berkata...

@KhaiRin : anies memang cmtu kot anies..si kakak ni memang manja pun..adik selamba giler..

Norzie hany berkata...

Muka kakak mencuka pun cute jugak.seronok tgk ragam anak2.

ummi anum berkata...

@Norzie hany..tu lahkan...fikir sekali geram jugak time dia buat perangai...huhuhu..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers