PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Jumaat, Mei 31, 2013

~ Alhamdulillah...saya Kembali..!!

Assalamualaikum...

Alhamdulillah...!!!
Alhamdulillah...!!!
Alhamdulillah...!!!

Setelah sekian lama..blog ini berhabuk dan bersawang...
Hari ni..saya berkesempatan membersihkannya sikit demi sedikit...

Terlalu banyak peristiwa yang berlaku sepanjang tempoh blog ini ditinggalkan..
Terlalu banyak yang ingin dikongsikan bersama kawan2 blogger sekelian..
Maafkan saya kerana terlalu lama menyepikan diri..
Saya ada cuma masa dan keadaan yang tidak mengizinkan untuk saya menguruskan blog ini..

Tapi sekarang...
Alhamdulillah..
Terima kasih Allah..

Nanti ya kawan2..saya akan kongsikan serba sedikit ttg apa yang telah berlaku..

rindunya kt kawan2 blogger...
ada yang rindu saya x?

P/s : Siapa pandai design blog ni bagi cantik2..
Saya ada hadiah untuk siapa yang boleh tukar background bg cantik,header yg menarik..
So..kepada sesiapa yg pandai buat semua tu boleh rebut peluang ni...
Kalau siapa rasa boleh buat sila hubungi saya..
email : comellady@gmail.com
@
fb saya Mahanun Mahmud

12 ulasan :

Khai♥Rin : anies berkata...

salammmm akkkkkkkkk mn menghilangggggg????? uiiiii mesti ada berita best niiiii

p/s akk kena check sket blog akk ni...byk malware...nk klik kotak komen pon payah...

Huda berkata...

hi :)

Anum Shukri berkata...

@Khai♥Rin : anies
Wsalam...Huhu..ada jer tp keadaan yg tak mengizinkan..hehe..

huhu..cmner nk buat ni..ptt lh cmni jadinya blog ni..

Anum Shukri berkata...

@Huda
Thanks sudi dtg sini..

hana hadi berkata...

Tempah je.. eh2 hana plak bagi cadangan..

izan mama mia berkata...

salam singgah...selamat kembali..

Anum Shukri berkata...

@hana hadihehe..xper...nk tempah kt mana tu?ngan hana bleh?

Anum Shukri berkata...

@izan mama miaterima kasih..

hana hadi berkata...

hana reti buat blog sendiri ja. pakai tutorial blogger2 lain. hehe
kalau nak tempah lagi senang tak payah fikir2.

hana bagi cadangan tempah kat sini

http://www.fizgraphic.com
http://bloggeralif.blogspot.com/

banyak lagi sebenarnya tapi hana xingat nama diorang.. hehe

hana hadi berkata...

skrang akak kat pasir mas ek.. hana dulu praktikum sekolah sultan ibrahim 2, pasir mas. hehe

Mimi Azirah berkata...

Welcome back

tenku butang berkata...

Haiiiii..Cakkk!!
done follow sini no. 427
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers