PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Jumaat, April 01, 2011

~ Imej Baru My Little Aisyah ~

Assalamualaikum...
Balik kampung hari tu sempat jugak kami ubah imej si kecil kami,Aisyah...
Imej baru????Apa pulak ni???Hehehehe...bukan apa pun...
Sebenarnya semasa kami pusing2 sekitar Market Pasir Mas tu ternampak kedai emas...nama apa ntah aku lupa..padahal memang biasa ke situ...tapi nama kedai lupa...
So..kami pun menapaklah ke kedai tu...

my hubby : Abe..nok cucuk(tindik) telingo...
tuan kedai : bulih....(terus mengeluarkan jenis2 subang dan alatan untuk menindik telinga)
[ uikss!!jangan pulak ingat my hubby yang nak tindik telinga..heheh]
my hubby : berapo?
tuan kedai : sepuluh rial (RM 10)


Dengan lafaz Bismillah...telinga Aisyah ditembak serentak...
DAn....
^
^
^
^

Huhuhu...waaaa....dia nangis kerana terkejut...alahai!!!!ciannya anak ummi....tapi nasib baik kejap jer..tapi mulut dia tak henti2 cakap org tu buat..org tu buat...sakit!!!..sakit!!!..hahah...kelakar betul!!Aisyah!Aisyah!!...

Tadaaa..cantik tak???permata warna hijau kebiruan....
Dah sampai tertidur lepas nangis...
Sekarang ni kalau org puji..terus tersengih2 sambil melentokkan kepala...
 
Tinta Hati : Apapun..doa dan harapan ummi agar anak2 ummi membesar dengan sihat dan ceria..InsyaAllah...
 




3 ulasan :

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

akk jgn letak minyak gamat nnt lubang tu kambus. anies guna krim dettol. x smpi sehari da kebah..nnt ckp kt c comei, bleh pinjam aunty anies nyer anting2..(beli je tp x pakai pn ;-)

shidah berkata...

dah comel dah aisyah...

ummi anum berkata...

anies...ya ker??tapi akk tak letak apa2 pun...nasib baik tk ada apa2...hehehe!!!boleh pinjam!!boleh pinjam!!!...

shidah...tersengih2 jer bila puji...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers