PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Ahad, April 03, 2011

~ Selamat Hari Lahir Buat Ayahanda Tersayang ~

Assalamualaikum...

Baru nak update n3 ni..semalam tak sempat nak mengadap lappy...

2 April 2011

Genap 59 tahun usia ayahanda tersayang...Mahmud Bin Che Daud

Ayah...Selamat Menyambut Hari Ulangtahun Kelahiran...semoga ayah terus di kurniakan Allah kesihatan yang berpanjangan..Di murahkan rezeki dan terus menjadi kesayangan isteri tercinta.

Alahai...ayahku...dah habis poselah tu..
Kalau korang nk tahu..ayah aku ni susah sangat kalau nak snap gambar dia...kalau dah snap macam2 pose lah dia buat...kelakar betul...
Walau pun rupanya nampak garang..dia sebenarnya seorang yang kelakar...,kuat bekerja..wakaupun dah pencen kerajaan masih kuat bekerja...sekarang ni sibuk betul dia dengan tanaman padi,bisness tu lah ini lah...terbaru yang ni lh...bisness menjual barangan terpakai...Semoga Ayah terus berjaya...dan jaga kesihatan tu ya...
Anak mu ini amat menyayangi mu...



Tiada ulasan :

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers