PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Isnin, April 18, 2011

~ Jom Singgah Mee Bandung Pinang Sebatang ~

Assalamualaikum...

Jom kita makan...heheheh...ajak makan pulak ya..nak makan apa ek???
Petang semalam dalam pukul 6 kami pergi SR...bukan nak buat apa pun nak pergi beli pampers Aisyah...tapi sebelum tu my hubby ajakg makan dulu...so kami ke restoran yang baru di buka kat SR ni..Restoran Mee Bandung Pinang Sebatang...

Lokasinya terletak berhadapan dengan JPN Negeri Johor cawangan Simpang Renggam..Masuk jer restoran tu suasana memang selesa...dan suasana restorannya membuatkan pengunjung mengimbas kenangan lama...bukan kenangan apa tp suasana restoran tu membuatkan kita terkenang2 Allahyarham Tan Sri P.Ramlee...yalah sebab banyak gambar2 P.Ramlee di gantung di dinding tu...Gambar2 filem lakonan beliau.Bukan itu saja..pengunjung akan di hiburkan dengan filem2 lakonan P.Ramlee di TV.

Suasana restoran...masa kami ke sana ramai gak orang...Restoran ni hanya beroperasi sehingga pukul 7.30 malam...kerana kekurangan kakitangan lagi buat msa ni...maklumlah baru dibuka...

Ni lah dia Mee Bnadung nya....Kalau nak tahu rasanya boleh lah singgah sini ya...Harga pun berpatutan..Malahan senarai harga makanan dan minuman di sini pun berpatutan...Tak mahal pun...

Roti canai telur....my hubby yang order...

Bestnyerrrrr...ABC Aiskrim....tp rasanya tak sesuai untuk menghidap kencing manis...sebabnya memang manisssssss.....

Tekun betul kakak makan mee tu.....

Adik dengan muka berlagaknya....orang nak snap gambar nk jugak dia bergambar...

Enjoy makan kat sini...suasana pun selesa...Lain kali nak pergi lagi...cuba menu lain pulak...


3 ulasan :

syuk berkata...

lain kali kita makan nasi ayam madu...

syuk berkata...

lain kali kita makan nasi ayam madu...

ummi anum berkata...

Okey..baby..hehehe!!!!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers