PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Isnin, Mei 21, 2012

~ Menang Piala FA Hubby Belanja Makan ~

Assalamualaikum..

Hahaha...macam kami yang main..yalah Kelantan menang Piala FA..aku jugak dapat tempiasnya..hehehe..bukan tempias apa pun..
Hubby dah janji malam tu..
dia kata kalau Klate menang Hubby belanja nasi beriani kat Batu Pahat.
Hah!..yeayy..Klate menang...dapat kami makan nasi beriani..
First time kami datang makan kat sini..


 Datang makan tengahari kat sini..

Tengok tu nasi membukit kat dalam pinggan..
Kami order nasi beriani ayam dan daging..
Nasi Beriani Ayam- RM6
Nasi Beriani Daging - RM 7
Nasi untuk anak2 tu dah kira separuh tu tapi membukit lagi..
banyak betul..
Alhamdulillah..kenyang..
Kawan2 yang tinggal sekitar Johor ni bolehlah datang makan kat sini..
Sedap!
Siap makan..kami ronda2 Batu Pahat..
Mula ingat nak pergi Carefour tapi bila sampai sana intai2 macam tak ada parking..
maklumlah hari minggu..
So..terus drive ke Batu Pahat Mall
Masuk Pasific Bowl..main bowling..

kakak dah pandai snap gambar..
suka sangat bila disuruh snap gambar aku dan hubby..
5 game kami main..tangan dah sakit2..huhuhu..
Aku happy bila tengok hubby happy...
Kali ni dia menang..hehehe..sukalah tu..
Lepas main terus balik...
Alhamdulillah.terima kasih Allah







8 ulasan :

KhaiRin : anies berkata...

smpi ati akk x ajk saya pon waaaaaaaaaa

nanakimie berkata...

hee,sonok sonok dapat makan free:) rindunya nk makan nasi beriani gam bp,huhu...

IntaNBerliaN berkata...

bagus ni kak.... bola menang, dpt belanja mkn.. syok.. hihii

ummiarissa berkata...

memang nampak sedap dan banyak nasi tu..berbaloi dengan harga dia...kalau ke Johor bolehlah kami ke sana..tapi tak tahu lagi bila..sedap2 ye makanan orang Johor ni..

ummi anum berkata...

@KhaiRin : aniesala cayang..cayang..jangan lah majuk..lain kali akak ajak ya..hihihi..

ummi anum berkata...

@nanakimienana pernah makan kat sini ke?

ummi anum berkata...

@IntaNBerliaNhehehe..syokkk...makan free kan..

ummi anum berkata...

@ummiarissamemang berbaloi..a'ah..datang Johor bolehlah singgah ya..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers