PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Khamis, Mei 24, 2012

~ Hadiah Untuk Cikgu ~

Assalamualaikum..
Hari Guru dah lepas...
dan..aku lupa nak publish entry ni..
Kesian anak Ibu..mesti nak tengok hadiah dia untuk cikgu-cikgu dia ada dalam blog ni..
oklah..ibu buatkan ya..

Yang ni untuk Cikgu Hani..cikgu kakak sekarang..
Tadika Penjara 1

Yang ini untuk Cikgu Adah
cikgu lama untuk Tadika Penjara 2

Kat sekolah kakak hari tu ada buat sukaneka..
tapi untuk mereka2 je lah..
tak ada untuk ibubapa pun..
kakak cakap dia main bola jaring,pecahkan belon yang berisi air,cari gula2 dalam tepung..
Gembira dia hari tu..
Alhamdulillah..

Nota hati : Mesti korang tertanya-tanyakan..kena aku bahasakan ibu bukan ummi?
Hmm..next entry aku ceritakan ya...

10 ulasan :

Mama Hanim berkata...

cantiknya hadiah tu..mesti happy cikgu dpt hadiah kan..

ummi anum berkata...

@Mama HanimHappy lah tu..Alhamdulillah semua happy..

Myra Jay berkata...

Siap bg bunga lagi..
Mesti cikgu happy kan ;)

MamaEma berkata...

banyak nya sorang cikgu dapat hadiah..

Prettywrite berkata...

salam kak anum..
sedaknyo jadi cigu dih..mace2 dapat present dari student..huhu..tapi tak minat pasrah la..hehe

tukar nama ibu anum pulop kak?hehe

ummi anum berkata...

@Myra Jaydengan bunga bagai tu idea papanya..

ummi anum berkata...

@MamaEmahehehe..bunga dan mug yang ada teddy..

ummi anum berkata...

@Prettywrite2lah..seronok sapo jadi cikgu ni dapat hadioh dari naok murid..samo r akak pun tok minat jugok..hahaha..

Citarasa Rinduan berkata...

ibunya lebih tahu apa yang sesuai buat cikgu...



ya lah, ayu pun nak tau gak, kenapa dlm blog ummi, tapi tiak ibu dialam reality

** plz, kalau entry dh buat tolong ingatkna ayu dalam blog ayu ya, maklumlah.. ayu buzy always

ummi anum berkata...

@Citarasa RinduanInsyaAllah Ayu..kalau dah buat n3 tu akan diberitahu ya..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers