PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Rabu, Mei 09, 2012

~ Jumpa Dentist Dapat Hadiah Pizza Hut ~

Assalamualaikum...
Minggu lepas,kakak mengadu sakit gigi..
bila tengok gigi yang kena tampal tahun lepas dah tercabut tampalannya..
So..petang rabu lepas,kami bawa ke KKSR..
untuk rawatan..
Kan dah kena tampal balik..
tapi kakak ok jer..
kerjasama masih seperti dulu..
Tapi si adik buatkan kami tidak percaya...

Tengok tu...kerjasama yang baik dari Aisyah...
tak pulak ku sangka..
sebab Aisyah ni penakut orangnya..
hahaha..dia siap boleh gelak2 lagi dengan kakak dia...
 
Tengok muka dia..masa kakak kena tampal gigi dia tu..
Dan..oleh kerana anak2 ummi dan papa memberikan kerjasama yang baik..
ada hadiah dari papa...
Jom..kita makan pizza..
 
seronok dapat makan ya..
tp diorang ni tak makan sangat pizza diorang makan sup dia jer..
habis tu yang order banyak2 tu siapa makan ya...?
hehehehe...
siapa lagi kalau bukan ummi dan papanya...
 
Tapi kami order yang kecil jer..yang untuk 2 orang makan..
tu pun dah kenyang...
Alhamdulillah...

4 ulasan :

IntaNBerliaN berkata...

ank2 mmg eppy lah dpt gnjaran gini kan.. :-)

ummi anum berkata...

@IntaNBerliaNhappy diorang ni..kita pun lagi haapy tengok anak2 happy ya..

tiefazatie berkata...

wah..best tue..hihi

ummi anum berkata...

@tiefazatiebest..best..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers