PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Khamis, Mei 10, 2012

~ 4 Hari 3 Malam Di Kampung-Part 3 ~

Assalamualaikum..
Kita sambung lagi cerita kat kampung hari tu ya...
lupa nak tulis..
pagi jumaat tu kami sarapan dengan ni ha...
dah lama tak makan...

Laksam
Laksam ni akak ipar aku yang buat..
kebetulan dia memang buat niaga..
so..makan lah..
yang paling suka my hubby lah..
suka sangat dia dengan laksam sampai bertambah-tambah.
hurmm...
kalau balik kampung memang selera makan tak boleh nak kawal langsung lah..
Asyik nak makan jer..
Hah!yang ni pulak mee celup
tapi yang ni kami makan kat kedailah...
Aku makan mee celup ni pagi Sabtu..
lepas makan..terus kami ke Kota Bharu..
Saja ronda..
Lepas ronda KB,kami ke Pantai Cahaya Bulan..
Hmmm...teringat masa aku dan hubby masa mula2 bercinta dulu..
Pantai ni lah menjadi saksi..cewwaahhh....!!
bila sampai pantai aku tak turun pun dari kereta sebab panas yang amat..
tempat ni dah banyak berubah..
tak macam dulu..
sorry tak ingat nak snap gambar..hihihi..
Kami lepas kejap jer pastu balik..
Petang pulak balik umah MIL lah..
biasalah kalau dah rumah dekat terpaksalah bergilir-gilir..
Malam tu bermalam umah MIL
Pagi balik rumah mek aku pulak sebab tengahari kami dah bertolak balik PSR.
Sekian,habis sudah cerita kampung..
bila nak balik kampung pulak ya?
hurmm..raya puasa ni lah..

6 ulasan :

KhaiRin : anies berkata...

akkkkkkkaaakkkk nak laksammmmmmmm
sy ni hantu laksammmmm

tiefazatie berkata...

wah..mee celup tue best!hee

IntaNBerliaN berkata...

laksam.. dh lama xmkn.. biasa mkn kalu time blik trg..

ummi anum berkata...

@KhaiRin : aniesooo...hantu laksam jugak ya..sama macam hubby akak..

ummi anum berkata...

@tiefazatiemee celup memang best ni..pernah makan ke?

ummi anum berkata...

@IntaNBerliaNakak pun makan bila balik kelantan..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers