PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Sabtu, November 10, 2012

~ BB Plus Bersama Testimoni Penggunanya ~

Assalamualaikum...
Hujan dah berhenti kat luar tu.
Rehat petang cmni sambil minum Kopi Mineral dan makan buah anggur..
Jom kita rehat minda dan menterujakan diri membaca testimoni pengguna BB Plus Kolegen.
Fuh...
Cepat betul feedbacknya...

Testimoni 1

percaya tak klau saya ckp perubahan di mataku itew hanya berlaku dlm tempoh 5 hari sahaja, selepas consume BB Plus Collagen?? alhamdulillah.. diri sendiri pun x brape percaya smpai kena tengok tarikh rekod gambar tu bbrp kali. huhu.. btul2.. btul2.. gmbr 1st amik 15/10/12.. gmbr 2nd, amik td.. 20/10/12... kesan hitam bawah mata hampir2 hilang! dan.. yg paling obvious, tu.... KEDUT2 TU..!! mana hilang?? mana hilang? serius laju giler jantung ni merenung mata sendiri... huhu..

dan paling penting, gambar2 itew2 adalah TANPA EDITING.. dan TANPA MEKAP.. huahuahua.. ya Allah... percaya lah! sgt tak rugi langsung amik BB Plus Collagen ni.. kawan2 insya Allah akan berpuashati dgn hasilnya tanpa toleh ke kolegen2 yg lain lagi.. (kata2 dr insan yg dah penah cuba kolegen jenis lain tau..)
Kredit to Ann Adlina
Testimoni 2
Ini lah hasilnya setelah habis sekotak BB Plus...gambar sebelum tu masa saya pegi Guangzhou bln 7 ari tu..balik dari Guangzhou start V3SR dari bln 8 -9..ngam2 grade V3SR bln 10 baru start minum BB Plus...
Bln 9 jgk sy transfer ke Kluang...bila sy balik jb semula jumpa kwn2 majority akn tegur muka sy dh lain sgt...body pun still maintain..padahal lepas v3sr tu makan mcm biasa..lagi2 duduk ngan parents...body system reprogramming ni mmg betul2 berkesan...
Alhamdulillah...so kwn2 fb yg baru n lama..ni lah sy..coz ramai yg pm nak tgk saya punya perubahan lps saya post pasal bb plus smlm kan...

Ok..jgn ragu2 lagi tau...


PEACE....TQ ALLAH
Kredit to Intan Diana
Testimoni 3
JERAWAT Oh JERAWAT

Datangmu tak kuundang ...Pergimu aku raikan ... Bye2 JERAWAT


Buah hatiku Aisyah Yussni mengalami masalah jerawat kronik sejak setahun lalu akibat gangguan hormon tak stabil... Dah macam2 cuba, ribu raban dah habis termasuk profesional treament yg kononnya terkenal ... tapi hampa...



Minum BB Plus Colagen untuk 7 sachet sahaja, mula nampak kesannya...JERAWAT HILANG, KULIT GEBUSSSS , MULUSSS & ANJAL di tambah dgn "V Shape" yg jelas kelihatan ... Siap ada yg tegur guna BOTOX ker...huhuhu

BB PLus Colagen Drink :

~ Kalogen Ikan terhydrolisis
~ Extract grape seed
~ Inulin, Isomaltulos & Sukralos ( Gula Ringkas )
~ Vitamin C
~ Rosselle Juice Powder
~ Apple fiber

Paling BEST !!!

~ kandungan kalogennya 5000mg ( optimum untuk badan )
~ Ditambah dgn Vitamin C yg menggalakkan kadar penyerapan terbaik
 Kredit to Yussni hashim
 Nak lagi???
Ada banyak lagi testimoni...
kalau u all nak lagi..
PM saya.
atau boleh jadi ahli dalam BIG HAPPY FAMILY kami...
Kerana u all semua dialukan untuk menjadi konsultant kami...


Klik Gambar
 

5 ulasan :

Ema Blog berkata...

wow, teruja kak.

IntaNBerliaN berkata...

wah.. mcm best je produk ni.. makin cantik ;-)

Kak yon berkata...

camne nak oder anum..

Anum Shukri berkata...

@Kak yondapat masej anum kat FB kan?

Anum Shukri berkata...

@IntaNBerliaNina..memang best sangat2...rugi siapa tak cuba..lagi pun ia jauh lebih murah dari kolegen lain...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers