PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Selasa, September 27, 2011

~ Nak Nasi Goreng....!!!~

Assalamualaikum..
Anak2 ummi..hari ni nak makan apa???
Adik nak makan apa???
Nasi goreng...!!!Ermm..biasanya kalau di tanya adik nak makan apa tu lah jawapannya...
Nasi goreng...
adik memang suka makan nasi goreng...tak kiralah nasi goreng apa pun dia akan makan..

tengok tu dia makan...sampai cam tu sekali pipinya..penuh nasi dalam mulut..

Nasi dah nak habis..sayur diasingkan sendiri..Masa ni mood tak nak makan sayur..kalau mood nak makan dia akan makan semua jenis sayur..

Senyum jer dapat makan nasi goreng...time ni kakak tak balik sekolah lagi..nak pergi amik lah tu..makan dulu...

7 ulasan :

Amie berkata...

comelnya dia....cubit pipi sekali! budak2 biasanya tak suka makan sayur, tapi kalau ada yang suka itu kira sudah cukup bagus...

ummi anum berkata...

@Amie
hehehe...itu ketika mood dia oklah makan sayur tu..kalau tidak xnak jugak...

MamaEma berkata...

anak2 memang suka makn nasi goreng..baguslah anak akak mkn sayur..anak ema sebesar kuman pun tak nak

ummi anum berkata...

@MamaEma kalau mood diorang nak makan memang makan lah..tp kekadang tu sampai akak kena berlakon nak suruh makan sayur..hahaha..kena pujuk dan guna dialog upin ipin tu..emmm..sedapnya..

IntaNBerliaN berkata...

alahaiii comelnya..

IntaNBerliaN berkata...

alahaiii comelnya..

ummi anum berkata...

@IntaNBerliaN terima kasih auntie...hehehe!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers