PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Selasa, Oktober 04, 2011

~ Kesihatan Tidak Mengizinkan ~

Assalamualaikum..
Dah banyak hari tak update blog ni..
rindu pulak..
sebelum ni buka2 tengok jer....
tak ada mood nak update..
bukan apa...
tapi..
kesihatan aku tidak mengizinkan...
semenjak dua tiga hari ni sakit jer dada ni..
ntahlah nape...
tapi aku tahan jer..
tak nak bagi my hubby risau sangat..
tapi..petang semalam..rasanya boleh jer lagi tahan 
hurm...kalau dah my hubby tahu terus dia paksa pergi klinik...
Dalam masa yang sama my little Aisyah pulak tetiba je muntah...
bila hubby balik kerja petang semalam terus dia ajak pergi klinik..
bila jumpa doktor dan check...
hurmmm...sedut lah ya..semput puan dah kuat saya dengar ni...
sedut jerlah...
aku ingat tak semput..cuma rasa sakit dada jer..rasa ketat2 jer...sebab tak pulak berbunyi macam biasa tu...bila dan sedut..Alhamdulillah....lega...
Lepas tu kami pergi makan...terasa nak makan sup kat Restoran Maju Seafood...
tapi bila mula nak makan..Aisyah muntah2 lagi...mula2 tadi aku ingat tak ada apa-apa sebab mungkin perut kosong..dia memang tak nak makan apa-apa pun seharian kat rumah...cuma pagi dia hanya makan nasi kerabu tu pun sikit...lepas tu petang mengadu sakit perut...
Semalam ada dalam 10 kali muntah...
tapi sikit2 jelah..
Apa lagi pergi lah klinik sekali lagi...
Doktor cakap..Angin...!!!
doktor bagi ubat sumbat kot punggung...ubat tahan muntah..
sebab doktor dah memang tahu..Aisyah ni memang tak nak makan ubat..doktor dah kenal sangat...kalau tak...tak kan masud wad hari tu...
Harap2 anak ummi cepat sembuh ya...nasib baik tidur semalam lena jer..Alhamdulillah...

4 ulasan :

KhaiRin berkata...

semoga cpt sembuh ya kak!

btw, setiap kali klik komen, ada pop up iklan. amik perhatian ye kak tkt2 virus tu

IntaNBerliaN berkata...

mg aisyah cpt smbuh..

ummi anum berkata...

@KhaiRin Alhamdulillah..dah mkin sihat..
ya ke??cmner ek nak tahu virus ke tak
?akak bukan pandai benda ni semua..huhuhu..

ummi anum berkata...

@IntaNBerliaN Alhamdulillah..makin sihat..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers