PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Khamis, September 15, 2011

~ Riben Merah Dalam Blog tu..Apa Maknanya??? ~

Assalamualaikum..
Aku rasa ramai yang tengah mengadap lappy sekarang ni..tak ngantuk lagi ker??
hehehe..
ok..Ada tak yang tertanya-tanya bila masuk blog ni ada ternampak RIBEN MERAH kat tepi sebelah kiri tu???
Apa maknanya???
Ada makna tu...
hehehe...
Jangan segan kalau korang terasa nak klik riben merah tu ya..klik jer...
ini kerana kalau korang klik tanda merah tu korang akan mendapat points yang akan membolehkan korang tukarkan atau dalam bahasa omputihnya REDEEM kepada benda2 yang menarik.
Tanda riben merah ini sebenarnya merupakan tanda yang blog tersebut akan memberikan mata ganjaran kepada pembaca atau pengunjung blog tersebut tapi kena log in melalui fb.Setiap point bernilai 100 sekali klik sehari.
Untuk meklumat lanjut korang boleh layari laman web PUNCH TAB..atau korang klik jer riben merah kat sebelah kiri tu..

P/s: entry malam tadi tapi dibawa ke pagi ni sebab dah mengantuk...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers