PERHATIAN!!!!....KEPADA KAWAN2 YANG SINGGAH DI BLOG NI SILA TINGGALKAN URL BLOG MASING2 YA SUPAYA SENANG SAYA NAK JEJAKI....TERUTAMA KEPADA FOLLOWERS SAYA...TQ!!

Jom Klik MyHB

Followers

Intipan Ziarah

Isnin, Julai 04, 2011

~ Makan-makan di Marrybrown ~

Assalamualaikum...
Salam ceria pagi isnin...sepanjang minggu ni,hari ni baru sempat nak update blog ni..
apa yang sibuk sangat pun tak tahulah...tapi memang tak sempat nak buka lappy..memang sibuk lah coz hari Selasa lepas mek ayah datang lagi...heheheh..
sebelum cerita tentang Rengit tu..aku nak cerita tentang makan-makan..saper nak makan???jom kita makan..tapi nak makan kat mana ek??
kali ni aku nak ajak korang pergi makan kat Marrybrown..seriusly..sebelum ni aku tak pernah masuk Marrybrown nih..
First time ni aku masuk kat Marrybrown Econsave Kluang...First time masuk tak tahu nak order apa..heheheh..kalau kt KFC memang cekap tak payah tengok menu pun tak per..

Di Econsave Kluang...banyak betul menu-menu kat dalam gambar tu kan..tapi lama jugak lah berkira-kira untuk order...hhehehe...tapi nasib baik bukan aku yang order...my hubby yang order..
Ni hah!bubur nasi..rasa dia..memang best!!cuba lah...harga dia aku tak ingat...sori!

Mee Kari...rasa dia boleh lah tapi tawar skit...kuah dah pekat..

Yang ni nasi ayam..rasa dia ok tapi ayam dia skit jer...
nak ayam banyak....heheheh...
Selang satu minggu lepas tu kami ke Marrybrown Air Hitam pulak...suasana cool jer menarik!!kata my hubby dia dah jatuh chinta kat bubur nasi Marry brown..hehehehe...
Alhamdulillah..sudah kenyang...jom ke destinasi lain pulak....

13 ulasan :

http://aniesandyou.blogspot.com berkata...

best ke mkn kt sini?

Pengakuan yang tulus dan jujur

EZAN IDMA berkata...

sedp je chicken chop black paper kt mb. try lah hehe

EZAN IDMA berkata...

sedp je chicken chop black paper kt mb. try lah hehe

AtiEyZ berkata...

eh, eh.. kt Kluang dah ada Econsave ke? area mana tu? lama dah tak round d world Kluang..

ummi anum berkata...

anies..
oklah makan kat sini..makanan sedap..layanan pun ok..tp biasalah kan kadang2 tempat makan ni kena ikut tempat jugak..ada tempat ok ada yang tak..hehehe..

ummi anum berkata...

ezan..
ya ker?tak perasan pulak ada chicken chop..maklumlah en suami yang order...hihihi...kena try ni..

ummi anum berkata...

AtiEzY..
dok kluang ke???
econsave ni area jalan nak ke Gunung Lambak..tak tahu lah pulak jalan apa..hehehe..

AtiEyZ berkata...

ooo... jln nk ke Gunung Lambak... kesahnya... tak dok kluang, tp dok spg rgm.. sek je kt kluang.. hik3x.. tu yg dah lama tak round d world... salam kenal.. tak sangka jumpe geng area sana.. :)

ummi anum berkata...

dok simpang renggam?hik!hik!..sama lah..dok simpang renggam jugak...heheheh..satu kapal rupanya..

tiefazatie berkata...

adui la sis..sedap2..hee..rindu lak masa duk ipoh dulu..

byk marrybrown!haha..

btw..tq sis..komen n3 ifa..=)

ummi anum berkata...

ifa..
kalau kat simpang renggam ni belum ada lagi kalau nak makan kena g kluang or air hitam ler...hehehe...

AtiEyZ berkata...

kak, kt spg rgm pernah ada marrybrown.. thn 1996 klu tak silap saya... tp dah tutup.. tak dpt sambutan kot masa tu.. tak glemer.. :D

ummi anum berkata...

ya ker???tp kan hari tu akak ada tgk satu iklan yang dia letak kat traffic light menghala ke tol simpang renggam...iklan tu cakap MB akan di buka di SR ni..kat jalan mana ntah akak tak perasaan...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers